УКР РУС

"Я навіть говорив про це з Мессі": Лаутаро остаточно визначився зі своїм майбутнім в Інтері

15 травня 2021 Читать на русском

Аргентинський форвард міланського клубу Лаутаро Мартінес вирішив, що від добра добра не шукають, і має великі плани на наступний сезон з італійською командою.

"Я дуже щасливий у своєму нинішньому клубі, де зараз, напевно, встановилася найкраща атмосфера за останні кілька сезонів. Якийсь фантастичний момент! Тому я і не думаю ні про що інше, крім Інтера.

"Я хочу скинути бомбу": екс-нападник Інтера заявив, що клуб вже узгодив продаж одного з лідерів чемпіонського складу

Що стосується продовження контракту, то це поки що на рівні обговорення між представниками клубу і моїми довіреними особами. Домовленість є, думаю, що найближчим часом закріпимо угоду остаточно.

Мене довгий час пов'язували з можливим переходом у Барселону. Що ж, приховувати не буду, я навіть говорив про це з Мессі, але вирішив в результаті залишитися в Інтері і вважаю, що не помилився.

Ми вже розробляємо плани на наступний сезон. Мені здається, Ліга чемпіонів повинна стати для нас найважливішою метою. Там все вирішують дрібні деталі – цим і займемося у міжсезоння", – цитує Лаутаро Calciomercato.com.

Нагадаємо, аргентинський форвард у поточному сезоні провів за "чорно-синіх" 46 матчів у всіх турнірах, в яких забив 18 голів і віддав 9 результативних передач.

Каральні дербі Італії, фінал 150-річної марки якості та ще одне іспанське Класіко: топ-5 матчів євровікенду