УКР РУС

"Я країні приносив лише добре": Селезньов зізнався, чому вирішив завершити кар'єру

5 червня 2023 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Євген Селезньов розкрив причини рішення повісити бутси на цвях.

"Як прийшов до рішення завершити кар'єру? Дуже просто. Просто перестав кайфувати від футболу. А якщо я не кайфую від футболу, то навіщо в нього грати? Не можна грати без задоволення. Треба отримувати задоволення, адреналін, тепло, любов до нього. А так, просто виходити, це називають "різноробочий".

Прощальний матч Селезньова: динамівець серед "гірників", Мілевський разом з ворогом проти Алієва – відомі склади команд

Коли я починав грати у чемпіонаті України, то і ставлення, і самі клуби були іншими. Я не бачив такого, що робиться зараз. Це різні речі. По-різному ставлюся до того, що було раніше, і що є зараз. Люди не допомагають футболістам грати у футбол. Це божевілля, я не бачу кайфу в цьому.

Чи є відчуття, що я більше нічого не можу дати українському футболу? По-перше, український футбол не хоче. Напевно, так, більше нічого не можу дати. Чи вважаю, що я став культовим футболістом? Не вважаю. Я просто робив те, що мені подобалося. Не соромно дивитися в очі та в дзеркало. Я країні приносив лише добре", – заявив Селезньов в інтерв'ю Sport Arena.

До слова, 6 червня в Ужгороді буде зіграний прощальний матч 37-річного нападника. Поєдинок, в яому зіграють чимало футбольних зірок, стартує о 17:00.

Нагадаємо, Євген за свою кар'єру встиг пограти за Шахтар, київський Арсенал, Дніпро, Колос та Минай. Також виступав і за кордоном, зокрема, в російській Кубані, турецьких Карабюкспорі, Акхісарспорі й Бурсаспорі, в іспанській Малазі. Селезньов є третім найкращим голеадором в історії чемпіонату України – 117 голів. Більше лише у Максима Шацьких і Сергія Реброва.

"Мене попередили, що розстріляють": Селезньов – про ілюзії щодо окупантів, рідну Макіївку та ЗСУ