УКР РУС

"Я був шокований": Скрипник звинуватив Рафаїлова у махінаціях з контрактами гравців Зорі

5 грудня 2021 Читать на русском

Головний тренер луганців Віктор Скрипник розповів про скандальний відхід з клубу генерального директора Сергія Рафаїлова.

"Чому колишній спортивний гендиректор Зорі Сергій Рафаїлов так жорстко критикує клуб? Це треба в нього питати. Можливо, він нас хоче якось підбадьорити цією критикою. Іноді мені це незрозуміло.

"В Україну приходив не на все життя, а для галочки": Скрипник озвучив плани на продовження кар'єри після Зорі

Я з ним не спілкуюсь. Востаннє розмовляли ще у Запоріжжі, коли він допрацьовував останні два тижні. Один чи два рази зідзвонювались. На цьому все.

Щодо історії, коли декілька гравців Зорі пішли з клубу за копійки... Я не знаю, коли було прописано ці клаусули. Якщо це сталося одразу перед відходом Рафаїлова, то, можливо, він хотів так насолити клубу. Можливо, він хотів для себе якихось дивідендів з цієї історії. Це нечесно по відношенню до клубу. Я не знаю, навіщо він зробив це і чим керувався. У контрактах спочатку стояли одні суми, а за фактом виявилися іншими. Я сам був шокований і засмучений цим", – сказав Скрипник у програмі BurBuzz.

Нагадаємо, Рафаїлов покинув Зорю 26 березня 2020 року через розбіжності із власником клубу Євгеном Геллером. Тривалий час посада генерального директора залишалась вакантною і лише 27 липня на неї було призначено Станіслава Оганова.

Шляхи Реброва та УАФ розходяться: 5 клубів і одна збірна, де може опинитися український тренер