УКР РУС

"Я буду знімати і показувати сам": президент Колоса висунув ультиматум потенційним трансляторам УПЛ

18 липня 2023 Читать на русском

Андрій Засуха не став підбирати слів, висловившись про показ матчів прийдешнього сезону УПЛ.

"Я думаю лише одне єдине. Футбол у такий важкий час в Україні має бути безкоштовним. Це моя основна теза і це моє основне бачення. Не можна ні зараз, ні за півроку робити доступ платним. Я цього не бачу. Я просив – давайте найближчий рік зробимо безкоштовно. А потім ви на нас уже відіб'єтеся і повернете свої інвестиції повністю.

УПЛ ТБ: три клуби приєдналися до "коаліції", Рух готовий взяти фінансову відповідальність, Динамо і компанія ігнорують

Платформа? Взагалі не важливо. Я взагалі готовий знімати сам, транслювати в YouTube, аби ці трансляції були безкоштовними. На стадіон люди прийти не можуть – це небезпечно.150, 200, 250, 300 гривень – я не знаю, скільки це буде коштувати, мені про це не сказали. Але треба за це заплатити і дивитися на якійсь платформі, та повинен бути якийсь відповідний телевізор.

Моя позиція? У нас уже більше 500 днів цієї страшної чуми, цей страх, який у нас вже більше 500 днів відбувається. Люди мають лише Єдиний марафон по телебаченню. Люди скоро взагалі забудуть, як той футбол виглядає. Тому я сказав на нараді – дайте людям рік безкоштовно. Навіть 50 грн – люди або задонатять, або підуть, куплять собі щось.

У мене просте запитання. Що людина зробить – купить морозиво дитині чи подивиться футбол української Прем'єр-ліги? Звичайно, купити дитині морозиво, правда? Якщо не буде конкретної пропозиції, я сам зніматиму і показуватиму", - цитує президента Колоса видання Український футбол.

Душевний Дніпро, веселі виїзди, добряк Кварцяний та вчитель Маркевич – український футбол очима репортера у 2010-х