УКР РУС

"Я бажав Франції поразки", – Кошельни розповів про травму, через яку пропустив ЧС-2018

15 жовтня 2018 Читать на русском

Захисник лондонського Арсенала Лоран Кошельни розповів про своє ставлення до перемоги збірної Франції на ЧС-2018, який він пропустив через травму ахілла.

"Це була моя перша серйозна травма, ментально я став сильнішим. Таке трапляється в житті, іноді ви повинні зіткнутися з усім цим. Під час моєї реабілітації я був егоїстом, я думав тільки про себе, і не звернув уваги на мою сім'ю.

Кошельни повернувся до тренувань

Дідьє Дешам подзвонив мені на день народження у вересні і більше жодного разу. Багато людей мене розчарували, не тільки тренер. Це як удар в спину. Коли ти в хорошій формі, у тебе багато друзів. А коли травмований, то через якийсь час про тебе забувають.

Перемога Франції на чемпіонаті світу завдала мені більше психологічної шкоди, ніж травма. Думаю, що віддавав збірній все, що міг. Мені 33 роки, я зіграв на двох Євро і одному ЧС. У Франції зараз хороше покоління гравців. Травма не змінила рішення, мій час у збірній закінчено.

Кошельни завершив виступи за збірну Франції

Я хотів, щоб збірна проходила в наступні раунди і в той же час бажав їй поразки. Це егоїстично. Деякі скажуть: як він міг бажати Франції поразки? Але такі були мої відчуття в той момент", – цитує Кошельни Canal+.