УКР РУС

"Я – твій агент, батько і бог": президент Карпат змусив клієнта Смалійчука підписати новий контракт

26 квітня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Карпат Василь Кравець розповів, про зустріч з президентом львівського клубу Петром Димінським.

"Бачився. Це проста і важка людина. Не те що його важко зрозуміти, ти просто знаєш, ким він є. Це Петро Петрович Димінський – все. Він каже просто, але тобі важко його зрозуміти.

Абідаль особисто вмовляв гравця збірної України перейти в Барселону

Якось я вів переговори про контракт. Петро Петрович покликав мене. Заходжу до нього в кабінет, він стоїть на вході, ставить мені руки на груди, щоб я далі не йшов і питає: "У тебе є агент?". Я так дивлюся вгору і відповідаю, що є. Він відповів: "Немає в тебе агента. Тепер я – твій агент, батько і бог. Ти мене зрозумів? Сідай". Потім він узяв папірець і написав, скільки я буду заробляти. Мені підійшло. Потім він сказав, що контракт на 5 років. Я запропонував на 3. Він підняв голову і сказав, що на 5. На наступний день під'їхав до нього в офіс і підписав.

Моїм агентом тоді був Олег Смалійчук. Я навіть не встиг йому зателефонувати і щось сказати. Я повинен був сказати Димінському, що подзвоню агенту, коли вже він мій агент? Потім я все-таки набрав Смалійчука. Він сказав: "Ну, це Петро Петрович, Васю. Все буде нормально. Я подивлюся і переговорю з ним". Я не парився і хотів підписати контракт, але було страшно і руки тряслися", – розповів Кравець під час ефіру в Інстаграмі Романа Бебеха.

Карпати на дні: хто винен у провалі "зелено-білих" і як далі бути?