УКР РУС

Челсі на класі переграв Брайтон, Вулверхемптон впевнено здолав Шеффілд Юнайтед на старті АПЛ

15 вересня 2020 Читать на русском

У рамках першого туру англійської Прем'єр-ліги Брайтон вдома поступився Челсі, Вулверхемптон розібрався із Шеффілд Юнайтед на виїзді. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 1-й тур

Шеффілд Юнайтед – Вулверхемптон – 0:2

Голи: Хіменес, 3, Саісс, 6

Брайтон – Челсі – 1:3

Голи: Троссар , 54 – Жоржінью, 23 (пен), Джеймс, 56, Зума, 66

Ще у першому таймі "вовки" забезпечили собі комфортну перевагу у рахунку. На 3-й хвилині Хіменес в дотик замкнув простріл у штрафний майданчик, а на 6-й Ромаїн Саісс головою відповів на подачу з кутового.

Друга половина зустрічі була цікавішою, проте без голів. На 70-й Ромаїн Саісс міг остаточно знищити "клинків", але його удар, з меж карного майданчика, влучив у стійку. Господарі відчайдушно атакували, однак Вулвз також не відсиджувались у обороні, і, загалом, створили навіть більше моментів ніж Шеффілд Юнайтед. Врешті, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу "вовків" – 0:2.

Челсі на виїзді зустрічався із Брайтоном. Лондонці відкрили рахунок на 23-й хвилині завдяки пенальті, який заробив Тімо Вернер і реалізував Жоржінью. Господарі ж намагались пресингувати, проте у першому таймі забити не змогли.

По перерві "чайки" змогли відігратись – це Троссар з дальньої дистанції потужно вистрілив у лівий кут. Це не сподобалось лондонцям, і за дві хвилини вони знову вийшли уперед – Джеймс з 30-ти метрів блискавично пробив під поперечину. На 66-й навіс з кутового замкнув Зума – цей гол став останнім у цьому матчі. Хоч за статистикою команди і були рівними (Брайтон навіть випередив Челсі за кількістю ударів і контролем м'яча), "пенсіонери" змогли довести свою перевагу у класі.

"Ярмоленко – найкращий з відривом, це буде трансфер за безцінь": українець зачарував фанатів Вест Хема і викликав бурю