УКР РУС

Ліверпуль у гольовій перестрілці переміг Крістал Пелас, Манчестер Юнайтед вдома здолав Брайтон: 23 тур АПЛ, матчі суботи

19 січня 2019 Читать на русском

Ліверпуль у надважкому матчі переміг Крістал Пелас, Манчестер Юнайтед виявився сильнішим за Брайтон, а Саутгептон переграв Евертон. Рахунки і звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2018/19, 23 тур

Вулверхемптон – Лестер – 4:3

Голи: Хота, 4, 64, 90+3, Беннетт, 13, – Грей, 47, Коаді, 51, (пен), Морган, 87

Борнмут – Вест Хем – 2:0

Гол: Вілсон, 63, Кінг, 90+2

Ліверпуль – Крістал Пелас – 4:2

Голи: Салах, 47, 75, Фірміно, 53, Мане, 90+3 – Таунсенд, 34, Томкінс, 65, Майєр, 90+5

Манчестер Юнайтед – Брайтон – 2:1

Голи: Погба, 27 (пен.), Решфорд, 42 – Грос, 42

Ньюкасл – Кардіфф – 3:0

Голи: Шер, 24, 63, Перес, 90+3

Саутгемптон – Евертон – 2:1

Голи: Ворд-Праус, 50, Дінь, 64 – Сігурдссон, 90+1

Уотфорд – Бернлі – 0:0

Вулверхемптон дуже швидко не тільки відкрив рахунок, але й подвоїв свою перевагу. Спочатку Хота замкнув флангову передачу Моутінью, а трохи пізніше Жоау аситував Беннетту точною передачею з кутового. Однак по перерві Грей скоротив відставання, а вже за 4 хвилини Коаді зрізав м'яч у власні ворота. Хота знову вивів "вовків" вперед, але Морган знову зрівняв рахунок перед завершенням матчу. Здавалося, що все так і завершиться з рахунком 3:3, але Хота в компенсований час оформив хет-трик та приніс перемогу Вулверхемптону.

Борнмут у рідних стінах здолав Вест Хем. Перший гол у зустрічі оформив Вілсон на екваторі другого тайму. Кінг у компенсований до другого тайму час остаточно вирішив долю поєдинку.

Ліверпуль у надважкому матчі здолав Крістал Пелас. На 34-й хвилині рахунок у матчі відкрив Таунсенд, який замкнув простріл Заа. Ліверпуль відігрався відразу по перерві, а вже на 53-й хвилині вийшов вперед зусиллями Фірміно. Лондонці зуміли відігратись після кутового. Томкінс переграв усіх в повітрі та результативно пробив. На 75-й хвилині Салах опинився у потрібному місці, у потрібний час та скористався помилкою голкіпера. Єгиптянин разом з м'ячем буквально влетів у сітку воріт Крістал Пелас, але й це ще було не все. Мілнер отримав дві жовті картки та на 89-й хвилині залишив Ліверпуль у меншості. На 90+3 хвилині Мане прорвався по флангу та влучно пробив, зробивши перевагу "червоних" комфортною, однак Крістал Пелас не збирався здаватися і Макс Майєр на 95-й хвилині відродив інтригу у зустрічі. Щоб відігратись лондонцям не вистачило часу. Поєдинок завершився з рахунком 4:3.

Манкуніанці приймали Брайтон на Олд Траффорд. Погба заробив пенальті на 26-й хвилині й результативно його реалізував. Подвоїв перевагу "червоних дияволів" Решфорд, який увірвався з флангу до володінь Баттона та невідпорно пробив у дальній кут. Брайтон зумів відквитати один м'яч зусиллями Гроса, однак гості так і не змогли відновити паритет у зустрічі.

Ньюкасл розгромив Кардіфф. Дубль у зустрічі оформив Шер, якому вдалося забити по голу у кожному з таймів, а довершив розгром гостей Перес у компенсований до другого тайму час.

Уотфорд і Бернлі розписали суху нічию, а Саутгемптон мінімально обіграв Евертон.

Вулверхемптон набрав 32 очки та піднявся на 8 місце, обігнавши Лестер, який залишився дев'ятим. Завдяки перемозі над Крістал Пелас Ліверпуль зберіг лідерство у турнірній таблиці АПЛ. Манчестер Юнайтед обійшов Арсенал, який сьогодні грає проти Челсі, та вийшов на 5 місце.