УКР РУС

Втрачена перемога криворіжців. "Говерла" - "Кривбас" - 1:1. ВІДЕО

27 жовтня 2012 Читать на русском

Підопічні Олександра Севідова на останніх хвилинах матчу врятували нічию в Ужгороді.

На заваді яскравому футболу сьогодні стали несприятливі погодні умови в столиці Закарпаття. Мокрий газон не дозволяв командам демонструвати високі швидкості, а голкіперам було вкрай важко фіксувати м'яч після удару суперника. Впродовж всього першого тайму ініціативою на полі володіли господарі, однак відзначитись вдалося підопічним Тарана: зі стандарту свій 20-й гол в чемпіонатах України забив хорватський легіонер "Кривбаса" Младен Бартуловіч.

В другій половині закарпатці продовжували тиснути на оборонні редути "червоно-білих", тоді як команда Тарана грамотно оборонялась, кілька разів гостей від пропущеного м'яча рятував досвідчений воротар Віталій Рева. Та все ж "Говерлі" таки вдалося здобути одне очко в домашньому поєдинку: на 89-й хвилині після пасу від Трухіна в штрафному суперника без опіки залишився Райчевіч, який і встановив остаточний результат зустрічі.

1:1 - "Говерла" на відстань одного балу наближається до рятівного 14-го місця, на якому зараз перебувають львівські "Карпати". Для команди Тарана турнірне становище є менш загрозливим - після 13-ти поєдинків в першості країни "Кривбас" хоча і йде 13-м, але в активі колективу аж на 6 залікових пунктів більше, аніж в закарпатців.

 

"Говерла" - "Кривбас" - 1:1

Голи: Райчевіч (89) - Бартуловіч (35)

Онлайн трансляція "Говерла" - "Кривбас"