УКР РУС

"Все було узгоджено": Реал скасував трансфер зірки Ювентуса через звірячий фол на ЧС-2010

13 червня 2020 Читать на русском

Колишній гравець збірної Бразилії Феліпе Мело розповів, чому в 2010 році зірвався його перехід з Ювентуса в мадридський Реал.

"Я міг підписати контракт з Реалом – про це сказав мій агент, коли я був на чемпіонаті світу 2010 року. Але те, що сталося, було важливим для Мадриа. Значить, так і повинно було статися.

Феліпе Мело зізнався Мессі в любові до крові – кривава байка від бразильського тафгая

Все було узгоджено з Реалом, але це сталося – і все. Я залишився в Юве, а потім перейшов у Галатасарай. І подивіться, як все вдало склалося! Я став найкращим бразильцем в турецькому футболі, вигравши 8 трофеїв за 4 роки. Це неймовірно. Якби я грав за Реал, у мене не було б стільки фанатів, скільки я маю сьогодні в Галатасараї. Цей клуб назавжди в моєму серці.

Я ні про що не шкодую. Хоча якби матч з Нідерландами був завтра, я б не повторив цей фол, тому що це стало поганим прикладом. Ніколи б так не зробив знову. Але як я говорив, це була частина процесу, який дозволив мені стати трохи кращим як професіоналу і людині. Таке життя", – цитує Мело AS.

Нагадаємо, в одному з епізодів матчу 1/4 фіналу ЧС-2010 між збірними Бразилії та Нідерландів (1:2) Мело наступив на Ар'єна Роббена, який в той момент лежав на газоні.

"95 відсотків моїх друзів з фавели – мертві": бразилець, якого знищують через ЧС-2010, міг загинути від рук наркодилера