УКР РУС

"Все було розграбовано мародерами після влучання бомби": екс-форвард Десни – про втрачене майно на базі чернігівців

23 травня 2022 Читать на русском

Колишній нападник "сіверян" Ілля Шевцов розповів про ситуацію у своєму колишньому клубі.

"Контракт з Десною був довгостроковим. Чесно кажучи, з початком війни я ні з ким із клубу, окрім футболістів, не спілкувався. Деякі хлопці вже знайшли собі команди та перейшли. Я на даний момент не гравець Десни, я розірвав контракт.

Одразу два клуби не братимуть участь у наступному сезоні УПЛ – у них будуть особливі умови повернення в еліту

Я дуже переживаю. Я впевнений і сподіваюся, що клуб у будь-якому разі буде існувати. Може буде в іншому вигляді, не можу нічого коментувати щодо цього. Сподіваюся, що все налагодиться, все буде добре, і я ще туди колись повернусь.

Я був у Чернігові три роки. Можна сказати, це був мій другий дім. Не можу сказати, що був у захваті від цього міста. Я довгий час жив на базі, а що сталося з базою, всі й так знають. Щодо тих районів, де я винаймав квартири, я не в курсі, але знаю, що більше половини міста дуже постраждало.

Щодо речей, то перед зборами ми залишили їх на базі. Серед них були й цінні речі, багато чого – все це було розграбовано мародерами після того, як бомби влучили в базу", – сказав Шевцов у коментарі Епоха футболу.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Однак ЗСУ та підрозділи територіальної оборони дають гідну відсіч ворогу.

Росія напала на Україну: Зінченко став чемпіоном і розплакався, другий потенційний суперник Динамо в ЛЧ (LIVE)