УКР РУС

"Врятуйте Україну": італійський футболіст на ЧС-2022 влаштував акцію протесту під час матчу Португалія – Уругвай

28 листопада 2022 Читать на русском

Як би не старалися організатори чемпіонату світу, їм не вдалося влаштувати диктаторський турнір.

Катарці усіляко намагаються блокувати будь-які резонансні акції на ЧС-2022. Для них не існує жодних глобальних проблем. Навіть цінності цивілізованого світу для них не прийнятні.

Щенсни на ЧС-2022 завершив флеш-інтерв'ю фразою "Слава Україні!"

Проте знайшовся відчайдух, який зламав систему. Уболівальник під час матчу Португалія – Уругвай влаштував акцію протесту. Він зумів вибігти на футбольне поле, реалізувавши свій задум. На футболці фана були написи на підтримку України та Ірану, а також прапор ЛГБТК+.

Згодом з'ясувалося, що це був італійський футболіст Маріо Феррі (виступає за Кастел ді Сангро в 5 італійському дивізіоні). Він займається активістською діяльністю. Навесні під час війни приїжджав в Україну та допомагав евакуювати біженців до Польщі. У Феррі на руці є тату українського Тризуба.

Про злочинні дії росіян в нашій державі має знати весь світ. В Ірані влада жорстоко придушує протести. А ЛГБТК+ опинилися під максимальною забороною в Катарі. Завдяки фінансовим потужностям організатори ЧС-2022 навіть спромоглися в цьому питанні отримати підтримку ФІФА.