УКР РУС

Впевнена перемога з дебютним голом Павлюченка. ЦСКА - "Локомотив" - 0:2. ВІДЕО

24 березня 2012 Читать на русском

Відкрили черговий тур російської Прем'єр-ліги у першій вісімці московським дербі між "армійцями" та "залізничниками", де сильнішими за всіма параметрами виявилися підопічні португальця Жозе Коусейру.

Долю матчу ще у першому таймі вирішили активні дії дуету нападників "Локомотива" - росіянина Романа Павлюченка і еквадорця Феліпе Кайседо. "Павлюк" спочатку пристрілявся, а потім вже ввалив точно в кут більярдним ударом від штанги. У другому моменті Роман невдало спробував пробити, а вийшов гольовий пас на Кайседо, ідеально на порожні ворота. Еквадорець схибити не мав права.

ЦСКА за перші 45 хвилин взагалі нічого не створив, крім перспективного проходу Мусси, але Ахмед зіграв занадто егоїстично, не поділившись м'ячем за нападником, який міг розстрілювати порожні ворота. Після перерви "армійці" активізувались, створили кілька моментів, не забили і... здулись. Тож 2:0, і "Локомотив" серйозно вв'язується в боротьбу за 2-гу сходинку із ЦСКА, до якого зараз лише одне очко.

Запрошуємо Вас переглянути нижче онлайн-трансляцію ЦСКА - "Локомотив", де знайшли своє відображення основні події матчу.

ЦСКА - "Локомотив" - 0:2 (0:2)

ЦСКА: Чепчугов, В.Березуцкій, Інгашевич, А.Березуцкій, Щенніков, Дзагоєв, Тошич, Вернблум, Мусса (Олісе, 46), Думбія, Нецид (Мамаєв, 43)

Запасні: Ревякін, Шемберас, Набабкін, Цауня, Мамаєв, Алдонін, Секу

"Локомотив": Гільєрме, Беляєв, Шишкін, Бурлак, Єщенко (Дюріца, 81), Ігнатьєв, Оздоєв, Торбінскій (Лоськов, 88), Глушаков (Сапатер, 66), Кайседо, Павлюченко

Запасні: Фільцов, Дюріца, Григорьєв, Сапатер, Лоськов, Сичов, Обінна

Голи: Павлюченко, 10, Кайседо, 33

Попередження: Єщенко, 62

Огляд першого тайму

Голи матчу

90+4. Кінець нашого матчу, де, якщо відверто, була лише одна команда, і звати її "Локомотив". Дякуємо, що були з "Футбол24"!

90. Бурлак помилився у верховій позиційній боротьбі, після чого Думбія опинився першим на навісі, ударив з лінії воротарського, але Гільєрме на лінії воріт стримує політ м'яча

89. Замість Торбінського виходить Лоськов.

81. Андрій Єщенко з поля йде, йому на зміну Ян Дюріца

78. Тепер знову пустота в ЦСКА із шансами, лише закидончики та офсайди

67. Глушакова замінив Сапатер

62. Жовта картка показана Єщенку

60. Тошич прострілював у напрямку Думбія, але Єщенко відбив, пасував на воротаря, той з останніх сил ногами вибив за межі поля

47. Тошич небезпечно закидав з флангу, там Думбія, який пробивав головою з лінії воротарського, але мяч пройшов трохи мимо практично порожніх воріт.

46. Алєксєй Березуцкій промчався правим флангом і з кута штрафного запустив у ближній верхній, але Гільєрме врятував

46. Секу Олісе поміняв Ахмеда Муссу

46. Другий тайм розпочався

45+2. Кінець першого тайму

45+1. Думбія відборовся, небезпечна подача з кутового, але Локо відбився

43. Нецида міняє Мамаєв у ЦСКА перша заміна чеха, який себе не дуже проявив.

41. Володіє усім Локо - м'ячем, ініціативою, територією, абсолютна перевага підопічних Коусейру. Несподівано.

33. ГОООООООООООООЛ!!!!!!!!!!! Кайседо. Випадкова атака залізничників, перевід з правого флангу на лівий, пас Ігнатьєва, невдалий удар Павлюченка, але м'яч докотився до еквадорсьокго нападника, який і ввалив у порожні ворота!

17. Мусса прорвався правим флангом і дав у дальній верхній, але м'яч трохи розминувся з воротами. Красивий момент у ЦСКА, перший гольовий, проте міг Мусса і пас віддавати на вільного Думбія, який промчав паралельним курсом

10. ГООООООООООООЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! Павлюченко. Торбінскій поборовся із Дзагоєвим у центрі поля, відкотив на Павлюка, а той цього разу пробив без шансів для воротаря. М'яч від штанги опиняється в сітці армійців

8. Перший гострий момент, удар з 22-ти метрів Павлюченка, але Чепчугов на місці, а на добиванні нікого не опинилось

1. Матч стартував