УКР РУС

Впевнена перемога "гармашів". "Арсенал" - "Борусія" Д - 2:0. ВІДЕО

27 листопада 2014 Читать на русском

В центральному матчі туру на лондонському "Емірейтс" зустрілися лідери групи "D".

Забронювавши за собою місце в наступному раунді змагань, "джмелі" вийшли на матч дещо розслабленими - не було того запалу та переможного духу, чим так вирізняються дортмундці. Проте "Арсенал", котрого міг лише теоретично випередити найближчий переслідувач "Андерлехт", вийшов на поле налаштованим на перемогу, що і показали перші секунди зустрічі. Одразу ж після стартового свистка, скориставшись прекрасним пасом від Касорли, Яя Саного невідпорним ударом прошиває голкіпера суперника. Слід відзначити, що і оборона в даному епізоді зіграла бездарно.

Далі відзначитись могла як та, так і інша команда. Особливої уваги заслуговує епізод, що стався на 39 хвилині. Лише диво та прекрасна реакція кіпера врятували ворота Мартінеса від неминучого голу після удару Мхітаряна з декількох метрів. Однак, "Арсенал" не збирався здаватися, показуючи при цьому яскраву атакувальну гру: тут і поперечина після удару Окслейд-Чемберлена, і фантастичний гол після неперевершеного удару Алексіса. Гольовою передачею знову відзначився Касорла.

На 66 хвилині через пошкодження змушений був залишити поле Артета, котрий, скорше за все, поповнить і без того переповнений лазарет "Арсенала". Одразу ж після його заміни гра стала спокійнішою: на атакувальні можливості "канонірів" дуже вже вплинула травма ключового гравця, а "Борусія" навіть і не намагалася відігратися, бо знала, що все рівно виходить в плей-офф. Відтак, поєдинок завершився перемогою "Арсеналу" із рахунком 2:0, котрий також собі гарантував місце в 1/8.

"Арсенал" - "Борусія" Д - 2:0

Голи: Саного, 2, Алексіс Санчес, 57