УКР РУС

Вовки покусали орлів. Серія А. 10 тур. Підсумки

8 листопада 2010

"Вовки" опустили "орлів" на землю. Ето'о рятує нічию для "Інтера" проте "нерро-адзуррі" не виграють. Кавані і далі продовжує забивати. Алегрі зробив ставку на контратаки і не прогадав. Це про 10 тур серії А.

Матч туру: "Лаціо" - "Рома"

Здавалося б, "Лаціо" повинне було перемагати після вдалого старту в чемпіонаті "Рому", яка перебувала в розібраноному стані. Однак дербі майже завжди виходять напруженими, з великою кількістю боротьби і часто долю матчу вирішує один єдиний епізод.

В Римі таких епізодів було два. А саме двічі суддя вказував на одинадцятиметрову позначку і двічі в бік воріт "Лаціо". Боррьєло та Вучініч своїх нагод не змарнували.

До честі "Лаціо" варто сказати, що команда намагалася гідно протистояти одноміщанам. Та, схоже, саме цим матчем "Рома" довела, що почала вибиратися з кризи, і поволі підкрадається до зони Ліги чемпіонів, де здавалося б, повинна була знаходитися ще з початку чемпіонату.

 

На відміну від "Роми" непростий період переживає міланський "Інтер". Здавалося б, у міланців не повинно виникнути проблем у матчі з "Брешією", однак невиграш "Інтера" став сенсацією туру. А могло бути ще гірше, однак ударом з позначки на 70-ій хвилині Ето'о врятував свою команду від цілковитої ганьби. Після цієї гри "Інтер" пропустив поперед себе "Мілан", від якого відстає на одне очко, однак обидвом клубам ще потрібен щонайменше тур, аби випередити "Лаціо".

 

У матчі ж "Барі" - "Мілан" сталася гольова феєрія туру. На двох команди пять разів вражали ворота суперника. Дивно, але після важкого матчу з "Реалом" Алегрі обрав контратакуючу тактику і як з'ясувалося - не прогадав. Незважаючи на перемогу з різницею в один мяч для "Мілану" в цьому матчі не виникало великих проблем, а спробу відновити інтригу "россо-неррі" дозволили "Барі" на 90-ій хвилині. Третій гол у складі гостей забив Пато, після індивідуальних дій.

 

Однак кращий гол був забитий у матчі "Удінезе" - "Кальярі". Вже на 12-ій хвилині Конті після розіграшу кутового вдало приклався до мяча і вколотив його у верхній кут воріт. Цей удар Конті і став кращим голом туру.

.

На відміну від нього Едісон Кавані забивав не так красиво, однак саме його два голи наприкінці матчу, принесли перемогу "Наполі" над "Пармою". Після цього дублю уругваєць зрівнявся у списку бомардирів із Самуелем Ето'о і став героєм 10-го туру серії А.

 

А в матчі "Ювентус" - "Чезена" туринці здобули вольову перемогу туру. Незважаючи на те, що у "б'янко-неррі" зараз, схоже, більше травмованих гравців, аніж здорових, вони, поступаючись вже на 12-й хвилині, зуміли забити у ворота "Чезени" тричі.