УКР РУС

Трагедія Максимова у відеоогляді матчу Ворскла – КуПС – 2:3

29 липня 2021 Читать на русском

Полтавці у поєдинку 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій поступились фінам. Дивіться відео голів та огляд матчу на "Футбол 24".

Перший тайм матчу-відповіді між Ворсклою та КуПСом пройшов без голів. Полтавці відкрили рахунок на початку другого тайму. У черговій контратаці Ібрахім Кане дальнім навісом відправив у забіг правим флангом Руслана Степанюка. Форвард полтавців прорвався до штрафного майданчика і зряче прострілив в район одинадцятиметрової позначки, де вже чатував Олів'є Тілль. Забити для люксембурзького півзахисника було справою техніки.

Ворскла вдома програла КуПСу і вилетіла з Ліги конференцій – прокляття останніх секунд і неприхильність арбітрів

Вже у наступній атаці КуПС зрівняв. Анікпено Удо розібрався на лінії карного майданчика з Валерієм Бондаренком і скинув на Джордана Сіббана. Француз потужним ударом з-за меж штрафного шокував полтавців, які навіть не встигли як слід відсвяткувати взяття воріт. Та за п'ять хвилин Ворскла реабілітувалась. Після подачі з кутового м'яч відлетів до Ігоря Пердути, який навісив на Скляра. Олександр головою замикав у ворота і м'яч, влучивши у плече захисника, залетів у сітку.

На третій доданій хвилині Ворскла наступила на старі граблі. Пропустивши контратаку, полтавці спочатку дозволили супернику влучити у стійку, а згодом Урхо Ніссіля легко замкнув простріл партнера і виборов для своєї команди два екстра-тайми.

Майже одразу українці залишились удесятьох – Богдан Кушніренко побачив перед собою червону картку за гру прямою ногою і перспективу завдання важкої травми супернику. Фінам вдалось скористатись чисельною перевагою – на 111-й хвилині Анікпено Удо відгукнувся на навіс Нана Боатенга і головою вгатив сферу у сітку. Змити сором полтавцям не вдалось – не вистачило часу і майстерності.

"А потім вони фоткаються з Бастою": військкор, який не став футболістом – про зашквар Яремчука, зраду Тимощука і фронт