УКР РУС

"Ворскла" - "Шахтар" - 1:1. ВІДЕО

14 травня 2011

Полтавчани у домашньому поєдинку проти "Шахтаря" зуміли зберегти за собою шосту сходинку турнірної таблиці.

У передостанньому турі чемпіонату України "Шахтар" вийшов на поле, майже, у резервному складі. Вже з перших хвилин матчу полтавчати намагались нев'язати боротьбу супротивнику, але все закінчувалось безрезультативно. "Гірники" спокійно володіли м'ячем і вже на 17-ій хвилині забили гол. Віценець добив м'яч вже у пусті ворота, після того, як Тейшейра завдав потужного удару за меж штрафного майданчика.

До кінця першого тайму, "гірники" володіли ситуацією на полі. Команда Павлова не зуміла організувати жодної конструктивної атаки. А "Ворсклі", щоб закріпитись на шостій позиції у чемпіонаті, необхідно було атакувати і забивати. Під завісу першого тайму вже у компенсовані хвилини, після подачі з кутовго, Янузі пробив головою по воротах і зробив рахунок нічийним.

Другий тайм "Шахтар" почав активними діями по всьому полі. В середині другої половини зустрічі Луческу провів подвійну заміну, тим самим підсиливши атаку гірників. Масовані атаки донеччан не увінчалися успіхом. Було багато грубої гри, арбітр показав шість жовтих карток, але все закінчилось мирною нічиєю. "Шахтар" повертається додому на святкування 75-річчя, а "Ворскла" залишається на шостому місці у чемпіонаті України.

Голи Віценця і Янузі