УКР РУС

“Ворскла” – “Кривбас”. Анонс

16 квітня 2011

Чи відбудеться помста “Ворскли”?

25-й тур. 16.04.2011.18:00. Полтава, стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського. Пряма трансляція на телеканалі “Футбол”, текстова трансляція на нашому сайті.

У попередньому поєдинку “Кривбас” вирвав перемогу у одного з претендентів на єврокубки донецького “Металурга”. Це повинно позитивно вплинути на криворіжців. Очки у цьому поєдинку команді із Кривого Рогу потрібні як повітря. Адже на п’яти наступає “Севастополь” - лише три очки відділяє команду Юрія Максимова від зони вильоту.

“Севастополь” у матчі з “Дніпром” буде гризти газон, тим більше, що досвід перемог над “Дніпром” у команди із Кримського півострова уже є - і на це "Кривбасу" потрібно зважати.

“Ворскла” у попередньому поєдинку програла тому ж таки “Дніпру”. Але в команди все ще залишаються шанси на вихід у Лігу Європи. Проте після останньої поразки від “Дніпра” вони стали дуже примарними. “Ворскла” у весняній частині стартувала досить погано – лише п’ять очок у п’яти поєдинках. “Кривбас” стартував аналогічно. Хоча такий результат команда Юрія Максимова може занести собі у актив.

Незважаючи на те, що "Ворскла" вважається сильнішою командою, у цьому поєдинку шанси обох суперників приблизно рівні, і вгадати перебіг подій на полі, а тим паче результат практично неможливо. Думаю, перевагу отримає та команда, яка заб'є першою. В такому випадку суперник змушений буде йти вперед усіма силами, аби відігратися, і в команди з'являться можливості для контратак. А гра другим номером саме на контратаках – це улюблена манера як "Ворскли", так і "Кривбаса".

Дискваліфікованих немає.

Матч першого кола: "Кривбас" - "Ворскла" - 1:0 (Костишин, 85).

Прогноз "Футбол 24" - 2:1.

Найпопулярніший прогноз вболівальників - 2:1.