УКР РУС

"Ворскла" - "Іллічівець". Прев'ю

17 липня 2010

Неочікуваний лідер чемпіонату вдома протистоятиме "Іллічівцю".

Досить неочікувано команда Миколи Павлова на виїїзді розгромила луцьку "Волинь", і після першого туру навіть піднялася на перше місце у турнірній таблиці. Ворскляни каменя на камені не залишили під команди Кварцяного, зігравши дуже різноманітно в атаці та надійно у захисті. Полтавчани практично не підсилилися у міжсезоння, проте й втрат лідерів також не було. Найголовніше те, що Павлову вдалося зберегти той склад гравців, можливості яких він добре знає, і з якими вигравав Кубок України трохи більше року тому. Минулий сезон для "Ворскли" був не надто вдалим, то ж настав час для реабілітації у цьому чемпіонаті. А рівень серйозності намірів команди Павлова можна буде побачити у матчі проти "Іллічівця".

Що стосується маріупольців, то команда стартувала не з перемоги, але, що найважливіше, і не з провалу. Підопічні Близнюка, програючи по ходу поєдинку, зуміли відігратися у доволі серйозного суперника донецького "Металурга". "Іллічівець" як був у минулому сезоні, так і тепер залишається загадкою для будь-якого суперника. Команда може програти середняку, а потім вдесятьох ледь не виграє в "Динамо". Поки що "Іллічівцю" не вистачає стабільності - а так команда була б міцним середняком прем'єр-ліги.

Травмовані - Романенко (Іллічівець)
Дискваліфікованих немає

Що цікаво, в останніх очних десяти матчах цих команд "Іллічівець" більше перемагав - 5 разів.На рахунку "Ворскли" 4 перемоги, один матч завершився внічию. Проте в останньому поєдинку, котрий відбувся три місяці тому, "Ворскла" перемогла "Іллічівець" з рахунком 3:0 (завдяки "дублю" Маркоскі та голу Ярмаша).

Прогноз - 1:0.