УКР РУС

"Ворскла" - "Арсенал" - 0:2 ВІДЕО

7 серпня 2011 Читать на русском

"Каноніри" успіх в матчі з "Шахтарем" закріпили перемогою в Полтаві.

Те, що у Полтаві зустрінуться два гідні суперники, було відомо ще напередоні зустрічі. Обидві команди це підвердили на полі. Весь перший тайм проходив між штрафними майданчиками, точилось багато боротьби. Здавалось, що все вирішить в цій грі один забитий гол. Однак завершення першого тайму виявилось несподіваним - арсенальці забив двічі.

Спершу феноменальним ударом з-за меж штрафного майданчика у дальню дев'ятку відзначився Джордже Флореску, таким чином відмітивши свою другу гру в складі київського клубу. А вже на останній компенсовані до першої половини хвилині "каштани" провели красиву комбінацію, яка завершилась ударом в дотик Шацьких - Доланський перед собою відбив кулю, проте Макс був першим на добиванні - 2:0 за Києвом.

Другий тайм господарі поля розпочали активніше за своїх опонентів, але небезпечних моментів не виникало ні біля воріт Долганського, ні біля воріт Боровика. Такий розвиток подій влаштовував київського "Арсенала", тому підопічні Леоніда Кучука не намагалися сильно протидіяти полтавчанам. Згодом "Ворскла" заволоділа повною ініціативою на полі, і один за одним створювала моменти біля воріт гостей.

У "Ворскли" на заміну вийшли досвічений Сачко та новачок команди Кривошеєнко, які значно підсилили гру своєї команди попереду. Моменти біля воріт Боровика створювалися постійно, але пробити київського голкіпера полтавчанам так і не вдалося. На останніх хвилинах матчу, нерви у гравців "Ворскли" почали здавати. Як наслідок, дві червоних карточки за грубу гру проти футболістів "Арсеналу". Все завершилося з рахунком 0:2, "Арсенал" піднімається на 4 місце у турнірній таблиці, а "Ворскла" опускається на 5 сходинку.

Наша текстова онлайн трансляція.

"Ворскла" - "Арсенал" - (0:2)

Голи: Флореску 44, Шацьких 45+4.