УКР РУС

Воробей: Це зараз Луческу довіряє Супрязі, але через півроку Владу не знайдеться місця у складі Динамо

19 листопада 2020 Читать на русском

Колишній нападник Шахтаря Андрій Воробей висловився про роботу Мірчі Луческу в київському Динамо.

"Динамо змінилося не тільки за стилем гри, але і в плані атмосфери. Ні у Хацкевича, ні у Михайличенка не виходило взяти гравців під контроль, об'єднати їх і створити потрібну атмосферу в команді. Луческу це вдалося завдяки своєму авторитету і характеру. Футболісти слухають його з першого дня, вже зараз видно результат, стиль гри.

Динамо мало можливість замість Луческу призначити Клозе

Він ставиться до українців по-своєму. Зараз Луческу відштовхується від того, що є. У нього в обоймі в основному українці. Того ж Соля він відправив в оренду, це форвард не найвищого класу. Але взимку ми точно побачимо посилення. Думаю, приїдуть 3-4 хороших латиноамериканці.

Мені подобається, коли кажуть, що, мовляв, Луческу довіряє Супрязі, тому відправив у оренду Соля. Це зараз він довіряє Супрязі, але знаючи цього тренера, думаю, через півроку Владу не знайдеться місця у складі. Здогадуюся, що на його позицію приїдуть два гравці", – сказав Воробей в інтерв'ю Tribuna.com.

"Блатні заїжджали на базу – команда розходилася по номерах": Скрипник – про суворі 90-ті, Кличків і "референдум" у Криму