УКР РУС

Воробей пробачив, а Вілліан - ні . "Чорноморець" - "Металіст" - 1:1. ВІДЕО

29 вересня 2012 Читать на русском

Схоже, за підсумками цього сезону "Металіст" залишиться без медалей чемпіонату. На таку думку наштовхує хоча б порівняння вчорашньої гри "Дніпра" із "Шахтарем" та сьогоднішнього протистояння підопічних Маркевича із "Чорноморцем".

Господарі вже зі стартових хвилин пішли вперед і атакували значно небезпечніше, натомість харків'яни у першому таймі зуміли завдати лише двох ударів по воротах Безотосного і жоден з них не був небезпечним.

А от атакам “Чорноморця” бракувало завершального удару. Хоча самі атаки були і швидкими, і комбінаційними. Словом, було чим полюбуватися, на відміну від слабких потуг харків'ян поблизу протилежних воріт.

Одесити таки зуміли відзначитися ще до перерви. На 43-й хвилині Бурдужан пробив здалеку, м'яч від Горяїнова відскочив і Бобко поспішив зіграти на добиванні... Нападник господарів і голкіпер гостей зіткнулися і арбітр вирішив, що в цьому випадку було порушення. Пенальті бездоганно реалізував Сантана.

Активніше гості заграли лише з 60-ї хвилини. Два удари Марлоса, удар Шав'єра із штрафного і сейв Безотосного. Однак “Чорноморець” захищався вдало, до того ж “морякам” відверто щастило. Зокрема варто згадати епізод на 79-й хвилині, коли після прострілу з флангу Андрій Воробей, перебуваючи в метрі перед порожніми воротами, не влучив по м'ячу.

Зрештою, до фінального свистка підопічні Григорчука не протрималися. Зіграла заміна. За дві хвилини до завершення основного часу після удару Шав'єра Безотосний врятував, тільки от на добивання вчасно встиг Вілліан, який з'явився на полі на 66-й хвилині.

Після цього гра стала дуже напруженою, гості атакували, господарі відверто відбивалися. Напруга сягнула свого апогею на 5-ій компенсованій хвилині. Тоді за незгоду з рішенням арбітра "червоне світло" перед собою побачив тренер "Чорноморця" Роман Григорчук, а ще за хвилину за другу жовту картку поле покинув Де Матос. Але на рахунок це вже ніяк не вплинуло. 1:1 - такий рахунок, швидше за все, є справедливим підсумком цього протистояння.

Дізнатися більше про матч ”Чорноморець” - “Металіст”.

“Чорноморець” - “Металіст” - 1:0 (1:0)

Голи: Сантана, 43 (з пен.) - Вілліан, 88

Попередження: Джедже, 36, Ковальчук К., 59, Бурдужан, 71, Безотосний, 73, Де Матос, 91, 96 - Торрес, 39, Горяїнов, 40, Торсільєрі, 43, Едмар, 74, Вільягра, 85, Вілліан, 88

Вилучення: Де Матос, 90+6 (Ч)

СКЛАДИ