УКР РУС

Воробей: Найправильніший варіант – анулювати результати та визнати сезон незіграним

5 квітня 2022 Читать на русском

Колишній форвард Шахтаря та збірної України Андрій Воробей поділився думками щодо варіанту завершення УПЛ через війну з росіянами.

"Дограти чемпіонат не вдасться. Це на 99,9%. Насамперед тому, що зараз в Україні немає жодного міста, де безпечно. Вивезти команди за кордон теж поганий варіант. Зокрема, це дуже дорого за нинішніх часів. Найправильніший варіант – анулювати результати та визнати сезон незіграним. Якщо затвердити таблицю 18 турів як фінальну, це неодмінно викличе пересуди – як зараз, так і в майбутньому.

Суркіс – про завершення УПЛ: "Не уявляю, щоб нормальна людина раділа нагороді, визначеній у кабінетах чиновників"

Я розумію, що анульований сезон – це проблема з визначенням участі команд у єврокубках. Але тут можна розподілити участь за підсумками минулого сезону. А по-друге, враховуючи тяжкість ситуації, не до єврокубків зараз. Головне, щоби війна закінчилася. А з квотою з європейських турнірів якось розберемося", – поділився Воробей у коментарі Fanday.

Нагадаємо, після 18-ти зіграних турів УПЛ Динамо відстає від Шахтаря на 2 очки. Повідомлялося, що клуби розглядають два варіанти завершення сезону – за підсумками 18-ти турів, або ж першого кола (тоді команда Мірчі Луческу лідирувала в турнірній таблиці).

"Ми навіть речі не особливо збирали – взяли найнеобхідніше": захисник-ветеран про евакуацію з Харкова і біль у серці