УКР РУС

"Вони навіть не п'ють зараз", – Мілевський назвав основну причину невдач Динамо

17 січня 2020 Читать на русском

Колишній нападник Динамо та збірної України Артем Мілевський розповів, що, на його думку, негативно впливає на гру та результати київської команди.

"Чому Динамо зараз так грає? Я думаю, що справа в колективі. Наприклад, в Динамо Брест у минулому сезоні був прекрасний колектив. Ми збиралися разом приблизно раз на тиждень. А у Києві, я впевнений, гравці після тренування стрибають у свої авто, і все – хто куди. Вони навіть не можуть по бокалу пива випити. Вони навіть не п'ють зараз.

Мілевський проти Києва – Динамо Брест проведе спаринг із рідним клубом ветерана

Я думаю, що важливо одразу після тренування не роз'їжджатися до дружин, до батьків. Зберіться, пообідайте – це година-півтори. Не обов'язково пити пиво. Випийте кави, обговоріть тренування, розкажіть якусь історію, посмійтеся. Важливо, щоб колектив був. Але я не бачу в Києві цього колективу зараз", – сказав Мілевський Youtube-каналу Вацко Live.

Нагадаємо, Мілевський виступав за першу команду київського Динамо з 2002 по 2013 рік. Наразі він захищає кольори Динамо Брест, з яким став чемпіоном Білорусі у сезоні 2019.

Команда мрії Ігоря Суркіса: яким буде Динамо, якщо врахують повчальний урок від Яремчука?