УКР РУС

Волинь підсилилась екс-футболістом Динамо

23 червня 2020 Читать на русском

Один з лідерів Першої ліги продовжує підготовку до рестарту чемпіонату.

Луцька Волинь, готуючись до відновлення другого за силою дивізіону, підписала до свого табору трьох досвідчених футболістів, повідомляє офіційний сайт команди.

Спортдиректор ПФЛ назвав умову, при якій команду Першої ліги можуть відправити на ізоляцію

Новачками "хрестоносців" стали Сергій Літовченко, Денис Норенков та Валерій Сад. Про терміни угоди з футболістами не повідомляється.

Нагадаємо, Літовченко свого часу вже виступав у Волині – з 2011 по 2014 роки він захищав ворота лучан. За плечами у 32-річного голкіпера досвід гри у вітчизняних Арсеналі, Олімпіку та Чорноморці, а також вояжі у грузинські Зугдіді та Динамо і азербайджанський Кяпаз.

Норенков – вихованець Динамо. 23-річний півзахисник виступав у юнацькій та молодіжній системі київського клубу. Грав у харківському Геліосі, одеських Жемчужині та Чорноморці.

21-річний півзахисник Сад – вихованець стрийської Скали. Професійну кар’єру розпочав у Словаччині, після чого пограв за Скалу та рівненський Верес.

Нагадаємо, Волинь перед рестартом сезону у Першій лізі посідає другу сходинку турнірної таблиці, відстаючи від лідера – львівського Руха – на одне очко.

Шахтар – чемпіон України: що буде далі?