УКР РУС

"Волинь" не втримала перемогу в матчі проти "Динамо"

20 серпня 2016 Читать на русском

У 5 турі чемпіонату України "Динамо" здолало лучан - 2:1.

Сергій Ребров дещо здивував стартовим складом, довіривши місце на вістрі атаки Гладкому, а не Мораєсу. Також повернуся травмований (за офіційною версією) Ярмоленко.

Матч розпочався із вимушеної для "Волині" заміни. Ні, Віталія Кварцяного влаштовувала гра правого (!) захисника Артема Шабанова, але іншої думки був Сергій Сидорчук, який в’їхав у ноги Артему. Шабанова замінив Владислав Шаповал.

"Динамо" прогнозовано створювало моменти, але постріли Андрія Ярмоленка летіли мимо цілі, або ж свій клас демонстрував Артем Кичак.

40 хвилина матчу виявилася холодним душем для господарів. Розпочалося все з штрафного, який "привіз" Антунеш. М’яч після розіграшу опинився на правому фланзі у Хомченка. Віктор виконав точну подачу на голову Сергію Петрову – 0:1! Форвард, на адресу якого ллється чимало критики, провів свій дебютний гол в УПЛ. На перерву команди пішли під гучний свист київських вболівальників.

На другий тайм тренер "Динамо" випустив Мораєса, замінивши Сидорчука. На 52 хвилині Герасим’юк сфолив, і Микола Морозюк з штрафного пробив прицільно – 1:1! Через десять хвилин відзначився Гармаш – Денис виявився найспритнішим після подачі з кутового. Наприкінці поєдинку "хрестоносці" мали шанс вирвати один заліковий бал, але надійно зіграв СаШо. Отже, в другому матчі поспіль кияни беруть три очки, поступаючись в рахунку - 2:1.

У 6 турі "Динамо" зіграє проти "Ворскли". "Волинь" - проти Одеси.

Чемпіонат України, 5 тур

"Динамо" – "Волинь" – 2:1

Голи: Морозюк, 52, Гармаш, 61 – Петров, 40