УКР РУС

"Волинь" - "Таврія" - 2:2 [ВІДЕО]

2 жовтня 2010

Бойова нічия у Луцьку.

"Волинь" захопила ініціативу з перших хвилин, але могла пропустити першою. Неділько зіграв у стилі Шовковського часів сумнозвісного протистояння зі Словенією, проте Гуменюку забракло півметра влучності після удару парашутом з центру поля. Забили ж господарі після грубої помилки захисту та голкіпера "Таврії". Антон Монахов помилився при створенні штучного офсайду, а Хомутовський необчано вибіг з воріт, і гравець української молодіжки Богдан Бутко з кута штрафного вдало перекинув голкіпера. Буквально за хвилину провалилася вже оборона "Волині", але Ковпак з вбивчої позиції не влучив у ворота.

Нічого не віщувало біди для "Волині" у другому таймі: команда й далі атакувала, хоча й не надто гостро, проте стабільно. Але в середині другої половині протягом однієї хвилини захист господарів допустив дві грубі помилки, чим двічі скористався Лакі Ідахор. Слід віддати належне підопічним Кварцяного, які знайшли в собі сили відігратися. Щоправда, співавтором голу Гошкодері можна записати голкіпера "Таврії" Хомутовського, який грубо помилився на виході після подачі кутового.

"Волинь" продовжила свою безпрограшну серію до чотирьох матчів, а форвард "Таврії" Лакі Ідахор завдяки "дублю" із вісьмома голами став одноосібним лідером у суперечці бомбардирів.