УКР РУС

"Волинь" - "Севастополь". Прев'ю

10 вересня 2010

Перемога будь-якої з команд дозволить їй покинути зону вильоту.

9 тур. 10.09.2010, 19.00. Луцьк. ст. "Авангард". Пряма трансляція на каналі "Кіно" (2+2). Текстова трансляція на нашому сайті.

Саме ці дві команди за підсумками минулого сезону потрапили до Прем'єр-ліги, тому знають одна одну досконально ще з часів виступів у першій лізі. Саме битва цих команд була окрасою першого дивізіону.

Дива не сталося, і після екватору першого кола нинішнього чемпіонату обидві команди прогнозовано опинилися на дні турнірної таблиці. Нижче за "Севастополь" та "Волинь" лише запорізький "Металург". Зрозуміло, що очки потрібні обидвом командам, адже боротьба за виживання обіцяє бути жорсткою.

Команда Кварцяного у чотирьох матчах на власному полі заробила лише одне очко - а це мало навіть для дебютанта Прем'єр-ліги. Такий стан справ, звичайно, не влаштовує ні самого Кварцяного, ні луцьких вболівальників, тому "Волинь" будь-що прагнутиме здобути свою першу домашню перемогу. Тим паче, що рівень наступного суперника це дозволяє. Взагалі ж "Волинь" в останніх поєдинках продемонструвала, що проти неї грати важко будь-кому. Команда лише мінімально програла "Шахтарю" та "Карпатам", а на виїзді з київським "Арсеналом" навіть здобула нічию. Після розгрому у першому турі на власному полі від "Ворскли" усі подумали, що рівень "Волині" не відповідає Прем'єр-лізі. Але з часом команда знайшла свою, нехай і не найвищого рівня, але цілком пристойну гру. А з нею повинен прийти і результат.

Що стосується кримчан, то як би це не було парадоксально, але в команди почався спад у грі та в результаті після того, як в Севастополі висадився зірковий десант в особах Дуляя та Левандовскі, а пізніше ще й Агахови. Після вдалого старту (п'яте поточне місце пілся перших турів) команда помітно загальмувала, здобувши лише одне очко в п'яти останніх матчах. Це призвело до того, що команда з кожним туром повільно, але впевнено опустилася на дно турнірної таблиці. Скидається на те, що підсилення команди - це саме той випадок, коли воно пішло лише на гірше. Нехай і не найсильнішу за своєю виконавською майстерністю, але монолітну і тверду команду розбавили зірковими новачками - а результату немає. Точніше, він став тільки гіршим. Я не сумніваюся у професіоналізмі Дуляя, Левандовскі чи Агахови, але цим гравцям потрібен час для того, аби не лише влитися в колектив, а й повести партнерів за собою - саме для цього їх і купували. Коли це нарешті станеться - тоді "Севастополь" знову почне давати результат.

Травмовані - немає

Дискваліфіковані - немає

У першій лізі за останні три роки ці команди зустрічалися шість разів. Три перемоги здобула "Волинь", і лише одного разу виграв "Севастополь". Також було зафіксовано дві нічиї

Прогноз - 2:1.