УКР РУС

Баварія у матчі з сімома голами і покером Лєвандовскі у доданий час вирвала перемогу у Герти

4 жовтня 2020 Читать на русском

У рамках недільної програми 3-го туру Бундесліги відбулось два матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 3-й тур

Вольфсбург – Аугсбург – 0:0

Баварія – Герта – 4:3

Голи: Лєвандовскі, 40, 51, 85, 90+2 (пен.) – Кордоба, 60, Кунья, 71, Нгакам, 88

РБ Лейпциг продовжив ганьбу Шальке, Борусія Д розтрощила Фрайбург, Борусія М залякує Шахтар перемогою над Кельном

Вольфсбург на Фольксваґен-арені приймав Аугсбург. У першому таймі Брекало зумів забити, але після перегляду VAR на предмет офсайду гол було скасовано. Більше цікавих моментів не відбулось і команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

У другій половині зустрічі ситуація на полі не змінилась. "Вовки" впевнено контролювали гру і багато били по воротах, але справді небезпечного момента створити так і не змогли. Аугсбург за весь матч завдав лише один удар у площину воріт.

Герта більшу половину першого тайму вдало оборонялась проти Баварії, аж поки Томас Мюллєр не відгукнувся на навісну передачу партнера, головою відправивши м'яч у сітку воріт. Арбітр зафіксував положення поза грою і довелось розпочинати все з початку. Довго чекати не довелось. Вже за чотири хвилини Роберт Лєвандовскі потужним ударом з карного майданчика завершив масовану атаку "ротен".

По перерві поляк, познущавшись з захисників суперника, з лінії воротарського майданчика оформив дубль. Та вже зовсім скоро берлінці скоротили відставання до мінімум – після розіграшу стандарту влучно головою зіграв Джон Кордоба. Згодом Матеус Кунья прорвався через натовп захисників і зумів зрівняти. За 5 хвилин до закінчення матчу всюдисущий Лєвандовскі оформив хет-трик, вдало зігравши на добиванні. Та майже одразу Джессік Нганкам, який тільки вийшов на заміну, відновив статус-кво. Вже у доданий час гості порушили правила у власному штрафному і Роберт з пенальті оформив покер, вирвавши перемогу у наднапруженому матчі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ