УКР РУС

Хоффенхайм та Майнц не виявили сильнішого: 17-й тур Бундесліги, матчі неділі

23 грудня 2018 Читать на русском

В рамках 17 туру Бундесліги Вольфсбург в кінці матчу переміг Аугсбург, Хоффенхайм не зміг обіграти Майнц. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2018/19, 17 тур

Аугсбург – Вольфсбург – 2:3

Голи: Хедіра, 49, Кордова, 59 – Гілявогі, 33, Вільям, 41, Ґерхарт, 89

Хоффенхайм – Майнц – 1:1

Голи: Демірбай, 11 – Матета, 16

Вольфсбург вирвав дуже складну перемогу в Аугсбурга. Гілявогі відкрив рахунок в середині першого тайму, а Вільям подвоїв перевагу "вовків". Аугсбург після виходу з перерви здійснив дві заміни, які перевернули гру. Вже через 3 хвилини Хедіра скоротив відставання, а на 59 хвилині Кордова зрівняв рахунок. Здавалось, гра так і завершиться нічиєю, але Ґерхарт під завісу матчу вирвав перемогу для Вольфсбурга.

Хоффенхайм не зміг обіграти Майнц. Демірбай на 11 хвилині вивів господарів вперед, але Майнц досить швидко відігрався завдяки голу Матети. Після цього Хоффенхайм захопив ініціативу і мав купу моментів, однак ніяк не щастило забити. Хюбнер, Бельфоділ та Гріфо, наприклад, обстріляли каркас воріт, ще нагоди були в Демірбая та Цубера. Майнц також мав свої нагоди, проте нікому більше так і не вдалось забити.

Завдяки цій перемозі Вольфсбург набрав 28 очок та обігнав Айнтрахт, Аугсбург з 15 пунктами розташувався на 15 місці. Хоффенхайм набрав 25 очок та піднявся на 7 позицію, Майнц з 21 пунктами залишився на 12 місці.