УКР РУС

Баварія не скористалася осічкою Борусії Д та розписала нічию з Нюрнбергом: 31-й тур Бундесліги, матчі неділі

28 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 31-го туру німецької Бундесліги Хоффенхайм зазнав нищівної домашньої поразки від Вольфсбурга, Баварія врятувалась від поразки від Нюрнберга.

Чемпіонат Німеччини 2018/2019, 31-й тур

Хоффенхайм – Вольфсбург – 1:4

Голи: Шалай, 9 – Вільям, 41, Вегорст, 69, 89, Арнольд, 85

Нереалізований пенальті: Крамаріч, 15

Нюрнберг – Баварія – 1:1

Голи: Перейра, 48 – Гнабрі, 75

Нереалізований пенальті: Лайбольд, 90+1

Матч між Хоффенхаймом та Вольфсбургом мав величезне значення у контексті боротьби за єврокубки. Підопічні Нагельсманна на правах господарів одразу пішли в атаку та відкрили рахунок вже на 9-й хвилині зусиллями Шалая, який ефектно замкнув простріл Шульца. На 15-й же Хоффе заробив пенальті, однак Крамаріч, розвівши воротаря та м'яч по різних кутах, з "точки" влучив у стійку!

Це надихнуло Вольфсбург, який відігрався на 41-й після точного удару Вільяма; в середині другого тайму він же асистував на Вегорста, який забив другий гол гостей. Хоффенхайм пішов уперед великими силами й на 85-й хвилині нарвався на контратаку, яка завершилась голом Арнольда у ближній кут – 1:3. Господарі капітулювали, а Вегорст на 89-й ще й забив четвертий м'яч, встановивши остаточний рахунок зустрічі.

Баварія на виїзді врятувалася від поразки в матчі з Нюрнбергом. У першій 45-хвилинці мюнхенці більше володіли м'ячем, а господарі діяли на контратаках. Однак жодна з команд не змогла конвертувати свої моменти у голи.

У другій половині зустрічі картина матчу не змінилася. Однак баварці пропустили вже в дебюті тайму. Відзначився Перейра на 48-й хвилині. Баварія понеслась вперед і почала тиснути. Це принесло свої плоди на 75-й хвилині забив Гнабрі після класного навісу Комана.

В компенсований до другого тайму час Баварія могла пропустити. У ворота гостей призначили пенальті, але м'яч після удару Лайбольда потрапив у стійку. Мюнхенцям пощастило. У підсумку поєдинок завершився з рахунком 1:1. Баварія втратила очки та не змогла скористатися осічкою Борусії Д, яка вчора зганьбилася в матчі з Шальке.