УКР РУС

Вольфсбург – Шахтар: Тете розповів про сильні сторони суперника "гірників"

12 березня 2020 Читать на русском

Вінгер Шахтаря Тете поділився своїми очікуваннями від першого матчу з Вольфсбургом в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Вольфсбург – це дуже добре організована команда, яка робить великий акцент на контратаках, а також прекрасно тримає м'яч і створює багато моментів. Ми дійсно переглянули величезну кількість відео про суперника і готові до цієї гри так само, як були готові до Бенфіки.

Каштру: Матч без уболівальників – це як театр без глядачів

Порожні трибуни? З одного боку, це, звичайно ж, добре для Шахтаря, адже не буде уболівальників суперника, не буде цього тиску від трибун. Але, з іншого боку, трохи дивно і незвично, коли на матчі такого рівня порожній стадіон. Однак всі заходи безпеки повинні бути дотримані. Так буде правильно.

Ми сюди приїхали тільки заради перемоги. Це дуже гарна перевага – грати перший матч на виїзді. Важливо забити принаймні один м'яч або більше, так що налаштовуємося тільки на перемогу. Ні в якому разі немає думок про нічию.

Ми прекрасно розуміємо, що у них дуже сильні нападники, в тому числі і Вегхорст, який важливий для команди. Але ми досить добре відпрацювали гру в обороні і знаємо, як їм протистояти", – цитує Тете офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, що матч-відповідь української та німецької команд відбудеться 19 березня у Харкові.

"Ми зараз в такій формі, що це буде легко". Фани Вольфсбурга оптимістичні перед битвою в ЛЄ, але фаворит – Шахтар