УКР РУС

Визначилися фіналісти Ліги чемпіонів 2020/21 – другий англійський двобій за 3 сезони

6 травня 2021 Читать на русском

Стали відомі учасники вирішального поєдинку ЛЧ сезону 2020/21, який буде зіграний у Стамбулі 29 травня. Володаря Кубка визначать Ман Сіті та Челсі.

Як відомо, перша путівка до фіналу дісталася Манчестер Сіті, який у півфіналі двічі розібрався з французьким ПСЖ (2:1, 2:0). У обох поєдинках на поле виходив українець Олександр Зінченко. "Містяни" стали 9-м англійським клубом, який вийшов у фінал найпрестижнішого євротурніру, і 42-м фіналістом Ліги/Кубка чемпіонів в історії змагань.

Челсі вийшов у фінал Ліги чемпіонів, легко перегравши Реал

Суперником команди Хосепа Гвардіоли у фіналі стане інша англійська команда – Челсі. Підопічні Томаса Тухеля вибили мадридський Реал (1:1 в Іспанії, 2:0 у Лондоні). Німецький наставник вийшов у фінал Ліги чемпіонів другий сезон поспіль – у кампанії 2019/20 ПСЖ під його керівництвом поступився Баварії – 0:1. Таким чином, вдруге за 3 роки у вирішальному двобої найпрестижнішого євротурніру зустрінуться дві команди з Англії. Нагадаємо, у 2019-му Ліверпуль обіграв Тоттенхем з рахунком 2:0.

Влаштуй собі максимально футбольний відпочинок із боксом для вболівальників від Pepsi та Lay’s! Улюблений напій та смачні чипси зроблять перегляд матчів Ліги Чемпіонів незабутнім.

Фінал ЛЧ 2020/21 відбудеться 29 травня у Стамбулі на Олімпійському стадіоні імені Ататюрка. Початок гри – о 22:00 за Києвом. Номінальним господарем поєдинку буде Ман Сіті.

Ман Сіті та історичний прорив: чому ПСЖ зазнав краху, а Зінченко увімкнув альфа-самця проти Неймара і Ко