УКР РУС

Вірменія – Україна – 0:5 – відео голів і огляд матчу

25 вересня 2022 Читать на русском

Вірменія програла Україні в 5-му турі Ліги націй. Дивіться відео голів та огляд матчу на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Вірменія – Україна на "Футбол 24", стартував у суботу, 24 вересня, о 16:00. Після 4-х турів "синьо-жовті" набрали 7 очок і посідали друге місце в групі B1. Вірмени замикали квартет з трьома очками. У червні підопічні Олександра Петракова в Польщі розгромили Вірменію з рахунком 3:0.

Україна ще ніколи в історії не програвала цій збірній, а на тижні зазнала фіаско в Шотландії – 0:3 у перенесеному матчі першого туру Ліги націй. Після цього тренер кардинально змінив склад, випустивши 11 нових футболістів.

Україна знищила Вірменію у матчі Ліги націй – сміливі ходи Петракова спрацювали, шоу Тимчика, Зубкова і джокера Довбика

"Синьо-жовті" вийшли вперед в середині першого тайму. Миколенко не дозволив м'ячу вийти за межі поля і з лінії відпасував на Циганкова. Віктор увірвався у штрафний майданчик і віддав наліво на Зубкова. Олександр прострілив, кіпер Вірменії у падінні не дотягнувся і Тимчик замкнув вже у порожні ворота. Перший гол Олександра за національну збірну.

У другому таймі українці забили ще 4 голи. Спершу відзначився Олександр Зубков, який втілив у забитий м'яч передачу Тимчика. Той-таки Зубков асистував Довбику, після чого красивим дальнім ударом відзначився Данило Ігнатенко. Перший гол гравця Бордо за збірну.

Крапку в поєдинку поставив Артем Довбик. 0:5 – у вівторок, 27 вересня, Україна зіграє з Шотландією в матчі за вихід до Ліги А. Нас влаштує тільки перемога.

Вірменія – Україна: відео голів і огляд матчу