УКР РУС

"Він – слабак, ганчірка. Його імені навіть не хочу називати". Чотири історії стосунків Серхіо Агуеро

2 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

З нагоди 28-річчя провідного форварда "Ман Сіті" і збірної Аргентини проникнемо у святая святих – його особисте життя.

Серхіо Ліонель Агуеро дель Кастільйо – без перебільшення унікальна персона у світі футболу. Зять самого Дієго Армандо Марадони (нехай і з приставкою «екс»), кум та близький товариш божественного Ліонеля Мессі. Тепле місце на Олімпі поміж головних богів – гарантоване. Тим більше, що Кун не їде на багажі слави своїх родичів, а самотужки досягає вершин. З «Атлетіко» здобув кубок Ліги Європи, з «Ман Сіті» переміг у Прем’єр-лізі, став найкращим бомбардиром. У дев’яти поспіль сезонах менше 17 м’ячів він не забиває. Зазвичай – близько 25 за середнім підрахунком.

Але ми трохи відхилилися від теми. Переходимо на особистості і особисте.

Джаніна Марадона

Джаніна – друга донька Дієго Армандо. Із Куном вона познайомилася у 2008-му, коли він вже був топовим форвардом мадридського «Атлетіко». Роман розвивався бурхливо, мов у класичному латиноамериканському «милі» найкращих зразків, накривши «голубків» 9-бальною хвилею. Кількох місяців їм вистачило, щоб дійти до спільного знаменника: «Ти вийдеш за мене?» - «О, так! Я мріяла почути ці слова!»

Через рік у молодої пари народився син Бенджамін, проте це не зміцнило сімейні узи, а навпаки. Ще під час вагітності Джаніни її друзі били на сполох: Агуеро частенько ночує деінде і зраджує дружині. Ускладнювало стосунки ставлення Джаніни до свекра і свекрухи – вона зводила до мінімуму їх спілкування із онуком. Градус конфлікту наростав.

Врешті, після понад 4 років шлюбу зіркова пара вирішила поставити крапку у взаємних тортурах і розлучитися. Джаніна спакувала валізи і поїхала із Бенджаміном у Буенос-Айрес. Кун залишився у холодному Манчестері.

До честі Серхіо, він не забуває про свого сина. Із Бенджаміном бачиться дуже часто, влаштовує малому походи на матчі "Ман Сіті", приводить його у роздягальню команди, знайомить із зірками. Словом, Агуеро-молодшому гріх скаржитися на нестачу батькової уваги.

Дієго Марадона

Як і кожному батькові, дону Дієго боліло серце за скривджену доньку. Хоча й він сам не міг вважатися зразковим сім’янином. Зради – це друге «я» великого футболіста, а матір Джаніни Дієго покинув після 25 років спільного життя. Так ось, Марадона у стані сильної люті зробив заяву: «Він - слабак, ганчірка. Його імені я навіть не хочу називати. На наступній зустрічі моєї доньки з адвокатом я хочу бути поряд з нею. Наступного разу я хочу бути там і побачити, що він зможе сказати».

Навіть коли пристрасті вщухли, Марадону продовжувало лихоманити. Перебуваючи у Хорватії, він, наче бик червону шмату, атакував випадкового невдаху, який мав нещастя вимовити прізвище «Агуеро». Натомість сам Кун делікатно ставиться до екс-тестя. Коли його у 2015-му попросили назвати топ-5 найкращих гравців світу, форвард без роздумів відповів: «Мессі, бразилець Роналдо, Роналдінью, Марадона. Я назвав тільки чотирьох, але вони для мене дійсно – кращі з кращих». Можливо, суворий дон Дієго після таких слів трохи зм’якне щодо колишнього зятя.

Каріна Техеда

Нова обраниця Агуеро – відома в Аргентині співачка. Вона старша від Серхіо на 2 роки. Футболіст недовго страждав від розриву із Джаніною, тому що буквально через кілька місяців після від’їзду екс-дружини зійшовся із артисткою-білявкою. Техеда, не кремпуючись, переїхала в манчестерський дім Агуеро разом із донькою від першого шлюбу. Пройшло кілька років, а стосунки пари, начебто, нічого не затьмарює. На фото в Instagram у них – повна ідилія.

Роман із Каріною відбився на стосунках Куна із партнером по збірній Аргентини Маркосом Рохо. Під час чемпіонату світу-2014, а саме – після переможного матчу з Нігерією, Рохо запросив у роздягальню команди аргентинського співака, який виявився колишнім бойфрендом Техеди. Що тут почалося! Маркос вислухав від Агуеро все, що той про нього думає. Конфлікт набрав таких обертів, що після Мундіалю футболісти ще довго уникали спілкування один з одним. А масла у вогонь підливав той факт, що вони виступають за непримиренні клуби – МЮ та «Ман Сіті».

Ліонель Мессі

Вони товаришують із самісінького дитинства. Лео практично на рік старший від Куна, що не перешкоджало їм виступати разом за юнацькі збірні, де дружба лише міцнішала. Обоє досі грають у національній команді і звикли розділяти між собою усі радості та смуток. Регулярно зідзвонюються, списуються, вітають один одного із важливими датами та досягненнями. А ще – ділять у таборі збірної Аргентини один номер на двох. Якщо раптом хтось пропускає виклик – інший живе в кімнаті сам, без «лівого» сусіда.

Друзі вже давно поєднані родинними узами. Мессі – хрещений батько Бенджаміна Агуеро. На малого тепер покладена величезна відповідальність – реалізувати мікс неймовірного таланту, який передався йому від батька, дідуся, ну й енергетично – від хрещеного татуся.

Кун та Лео вже давно мріють коли-небудь сформувати атакувальний дует в одному клубі. Власне, Мессі неодноразово піднімав це питання перед босами «Барселони». Найближче до переїзду на «Камп Ноу» Кун перебував у 2013-му, проте тоді каталонці зробили ставку на Неймара. Кажуть, Лео потім ще довго супив брови з цього приводу.

Сторінка автора у Twitter

"Я не могла сказати "ні". Це був тільки секс". Історія двох зрад Раяна Гіггза