УКР РУС

"Вільяреал" не поступився "Севільї" завдяки чудовій грі Асенхо

5 лютого 2017 Читать на русском

У 21 турі Прімери "Севілья" вдома не перемогла "Вільяреал" (0:0) та втратила нагоду наздогнати "Барселону".

Якщо не брати до уваги перемогу "Вільяреалу" над "Гранадою" в 20 турі, останні результати "субмарини" в Ла Лізі не надто втішні: поразка від "Валенсії", нічия з "Депортіво". Згадані невдачі відкинули "жовтих" на шосту позицію. "Севілья" напередодні матчу була третьою.

На перших секундах арбітр Мальєнко не поставив пенальті у ворота гостей, вважаючи, що ті не фолили проти Йоветіча. До 20 хвилини суперники обмінялися гострими моментами: у "Севільї" не забив Бен-Єддер, а в гостей хорошу нагоду втратив Адріан. Наприкінці першого тайму дос Сантос пробивав з лінії штрафного майданчика – голкіпер Ріко продемонстрував чудову реакцію.

На початку другої половини зустрічі Мальєнко вирішив, що гості порушили правила проти Вітоло та поставив пенальті. З пострілом Насрі із "позначки" справився Асенхо. На 80 хвилині Серхіо Асенхо парирував дуже непростий удар від Іборри! Вочевидь, влітку з грошовитої Англії на "Вільяреал" та на Серхіо очікують хороші пропозиції. Наприкінці протистояння гості в персоні Бакамбу не реалізували нагоду, аби повернутися з перемогою..

"Севілья" має 43 очки, лишаючись третьою. "Підводники" набирають 35 балів.

В 22 турі "Севілья" гратиме проти "Малаги", а "Вільяреал" протистоятиме "Лас-Пальмасу".

Чемпіонат Іспанії, 21 тур

"Севілья" – "Вільяреал" – 0:0

На 49 хвилині Насрі (С) не реалізував пенальті (воротар)