УКР РУС

Вільяреал – Манчестер Юнайтед: прогноз на фінал Ліги Європи

25 травня 2021 Читать на русском

Вільяреал та Манчестер Юнайтед зустрінуться у фінальному поєдинку Ліги Європи 2020/21. Який прогноз на матч Вільяреал – МЮ і кому віддають перевагу букмекери, читайте на "Футбол 24".

"Червоні дияволи", які востаннє вигравали єврокубок 4 роки тому, протистоятимуть команді Унаї Емері. Іспанський тренер вже тричі перемагав у Лізі Європи з Севільєю, а от для "жовтої субмарини" це перший фінал єврокубка в історії клубу. Матч, як і онлайн-трансляція Вільяреал – Манчестер Юнайтед на "Футбол 24", стартує 26 травня о 22:00 за київським часом. Фінальний матч Ліги Європи 2020/21 відбудеться у польському Гданську, який мав прийняти вирішальний поєдинок ще у 2020-му, але через пандемію COVID-19 гру перенесли в Німеччину.

Вільяреал – Манчестер Юнайтед: прогноз букмекерів на фінал Ліги Європи 2020/21

Фахівці William Hill вважають англійську команду фаворитом протистояння. Коефіцієнт на перемогу МЮ в основний час становить 1.83, тоді як аналогічний тріумф Вільяреала оцінюють у 4.75. Цінник нічиєї – 3.40. На перемогу "червоних дияволів" в додатковий час пропонують поставити за 9.00, тоді як звитяга іспанців у екстра-таймі оцінюється аж у 17.00. Букмекер не очікує зливи голів у фіналі Ліги Європи – тотал менше 2.5 оцінили в 1.70, а коефіцієнт на тотал більше 2.5 складає 2.05. Найвірогіднішим підсумком гри вважають перемогу підопічних Уле Гуннара Сульшера з рахунком 1:0 – поставивши на такий результат, можна збільшити свій виграш у 5,5 разів.

Вільяреал – Манчестер Юнайтед: Сульшер оголосив список на фінал Ліги Європи – Фергюсон на фарт полетів із командою

Bwin оперує схожими цифрами. Успіх Манчестер Юнайтед в основний час оцінюється у ті ж 1.83, на Вільяреал пропонують поставити за 4.33. Нічийний результат – 3.40. На те, що англійська команда здобуде трофей у додатковий час чи в серії пенальті, приймають ставки з коефіцієнтом 1.40. Тріумф "жовтої субмарини" оцінили куди скромніше – 2.75. На думку букмекера, найімовірнішим рахунком гри є мінімальна перемога МЮ з рахунком 1:0 – коефіцієнт 7.00.

На шляху до фіналу команда Унаї Емері у плей-офф пройшла Зальцбург, Динамо Київ, Динамо Загреб і Арсенал. МЮ залишив за бортом турніру Реал Сосьєдад, Мілан, Гранаду та Рому. До слова, фінал Ліги Європи у Гданську стане 5-м поєдинком в історії протистоянь Вільяреала та Манчестер Юнайтед. Цікаво, що усі попередні матчі завершилися з однаковим рахунком 0:0!

Окрім трофею Ліги Європи, переможець отримає і путівку в Лігу чемпіонів 2021/22. Щоправда, МЮ вже кваліфікувався туди через чемпіонат Англії, посівши друге місце. А от Вільяреал фінішував лише 7-м у Прімері – відповідно, лише перемога над "червоними дияволами" дозволить команді Унаї Емері кваліфікуватися в Лігу чемпіонів.

Суарес довершив чемпіонський пазл, Бейл роздав єврокубкові путівки, Маліновський пропустив Мілан в ЛЧ – огляд вікенду