УКР РУС

Вільяреал – Манчестер Юнайтед: Емері озвучив рецепт успіху своїх підопічних у фіналі Ліги Європи

25 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Вільяреала Унаї Емері поділився думками щодо фіналу Ліги Європи проти Манчестер Юнайтед.

"Ми пишаємося собою і відчуваємо відповідальність за останній крок, який нам залишився. Але наш проект не зупиниться в розвитку після цього. Конкуренція в ЛЄ помітно зросла, тут повно сильних клубів топ-рівня, націлених на перемогу, і Вільяреал теж заслужив місце в цій групі. Нам потрібно проявити себе якнайкраще, бути в найкращій формі, щоб дати бій МЮ – теж дуже хорошій команді.

Вільяреал – Манчестер Юнайтед: Сульшер оголосив список на фінал Ліги Європи – Фергюсон на фарт полетів із командою

У нас чудова історія, але основні події в ній припали на останній час. У той самий час МЮ став фаворитом, адже у нього дуже хороші футболісти і велика історія. Але у нас свої аргументи на користь перемоги в фіналі. Нам потрібно контролювати різні аспекти матчу, але також не дозволити МЮ проявити сильні сторони.

Кожен фінал сприймається по-різному. Я виходив у них і з командами, які вважалися фаворитами, і з командами, які вважалися аутсайдерами. Але це все залишається перед матчами. Завтра ж ми з гордістю вийдемо на поле і правильно поставимося до своєї справи. МЮ в найкращій формі здатний обіграти кого завгодно, але у нас є свої переваги. Ми уважно розібрали МЮ і повинні скористатися своїми моментами.

Ми не думаємо про те, що станеться, якщо ми не переможемо. Ми маємо намір контролювати хід гри, контролювати тактику. В МЮ вистачає ресурсів для того, щоб замінити відсутніх футболістів. Ми поважаємо суперника, цей турнір, цей фінал, але збираємося перемогти завдяки своїм ідеям, а не за рахунок втрат у складі МЮ", – цитує Емері офіційний сайт УЄФА.

"Золотий бутс": Лєвандовскі виграв нагороду, встановивши рекорд – усі найкращі бомбардири топ-чемпіонатів Європи