УКР РУС

Виліт уже близько. "Ґройтер Фюрт" - "Айнтрахт" - 2:3. ВІДЕО

31 березня 2013 Читать на русском

В завершальному матчі 27-го туру Бундесліги франкфуртці не без проблем взяли верх над абсолютним аутсайдером першості Німеччини.

Господарі на "Троллі-Арені" зуміли швидко повести в рахунку. Вже на 2-й сербський форвард "зелених" Нікола Джурдіч вдало зіграв головою після навісу з лівого флангу. "Айнтрахт" не знітив такий старт поєдинку у Фюрті, гості, які володіють куди кращим кадровим потенціалом, за десять хвилин відновили паритет завдяки наполегливості Такаші Інуї.

Надалі зустріч проходила за сценарієм "Айнтрахта": в другій половині вивів підопічних Арміна Веха вперед Айгнер, а на 69-й Майєр, який перед тим записав до свого активу гольову передачу, зробив перевагу "червоних" більш відчутною. Подарував шанси "Ґройтера" на нічию в рідних стінах Сарарер, який вразив ворота Ніколова в середині другого тайму, однак в підсумку господарі так і не зуміли врятуватись у рідних стінах.

3:2 - "Айнтрахт" втримує 5-ту сходинку першості, яка дозволяє брати участь у Лізі Європи. "Ґройтер Фюрт" натомість, схоже, що не зможе цьогоріч закріпитися в еліті і повернеться в другу Бундеслігу, у якій виступав у попередньому сезоні. Баварці за 7 турів до фінішу чемпіонату із 15-ма пунктами в активі перебувають на останньому місці серед ТОП-18, і з такими результами хлопці Франка Крамара вже навряд чи покращать своє турнірне становище та піднімляться із дна "вишки". 

"Ґройтер Фюрт" - "Айнтрахт" - 2:3

Голи: Джурдіч (2), Сарарер (72) - Інуї (13), Айгнер (59), Майєр (69)