УКР РУС

Відверта розмова гравців Динамо з ультрас після поразки від Карпат: до вболівальників вийшли 5 українців і 2 легіонери

3 вересня 2018 Читать на русском

Активні фанати київського Динамо довго не покидали НСК Олімпійський після жахливої поразки їхніх улюбленців від Карпат у домашньому матчі чемпіонату України.

Кияни і львів'яни несподівано помінялись місцями. У пісні співається, що "Карпати знов програли в футбол", але після недільного матчу замість "левів" варто поставити Динамо. За один тиждень команда Хацкевича вилетіла з Ліги чемпіонів і втратила 5 очок, а з ними і лідерство в УПЛ. Гравці у психологічному нокауті, але фанатам не краще. Сезон, який починався з двох перемог над Шахтарем і першого титулу, отримав безрадісне продовження.

Динамо – Карпати: післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

Після гри з Карпатами ультрас викликали на розмову гравців. До трибун наважились підійти лише 7 гравців: українці Денис Бойко, Микола Шапаренко, Назарій Русин, Микита Бурда, Віталій Буяльський, а також словенець Беньямін Вербіч і поляк Томаш Кендзьора. Першим поговорити з вболівальниками взявся 19-річний Русин.

Очевидці відзначали, що розмова стартувала на підвищених тонах і не дуже годилась для запису. Заспокоїти фанатів взявся герой київського матчу з Аяксом. Бойко зізнався, що прекрасно всіх розуміє і йому на душі, може, навіть ще гірше, ніж вболівальникам. Гравці попросили вибачення за свою гру.

П.С. Після гри головний тренер Динамо Олександр Хацкевич у трьох різних інтерв'ю роздавав різні акценти. Спочатку заговорив про те, що прийняв рішення, яке буде кращим для команди, а потім пояснив, що на емоціях не буде робити жодних категоричних заяв і просто поговорить з президентом клубу Ігорем Суркісом.

Динамо провело перший тайм так, ніби вони Барселона, в гості до якої прибув аутсайдер. Після фіаско від Аякса таке ставлення просто неприпустиме. По перерві з виходом Сідклея і Русина гольові ситуації посипались одна за одною (за кількістю атак перевага киян 36:0 за тайм!), але по-перше, гравця Карпат несправедливо вилучили, а по-друге, жоден момент динамівців не було реалізовано. Настав час перезавантаження чи це просто чорна смуга, яку потрібно з гідністю пройти і дати тренерському штабу ще один шанс?

Чи відправить Суркіс Хацкевича у відставку з Динамо – головні причини