УКР РУС

Відеоогляд 9 туру Бундесліги

17 жовтня 2011 Читать на русском

"Баварія" здобула чергову упевнену перемогу у чемпіонаті Німеччини.

У дев'ятому турі Бундесліги підопічні Юпа Хайнкеса на власному полі розгромили столичну "Герту". Розпочав погром берлінців основний голеодор “червоних” Маріо Ґомес. Вже за мить Франк Рібері вдало зіграв на випередження і замкнув передачу Жерома Боатенга.

Бастіану Швайнштайґеру захотілось повторити звершення Гомеса і хавбек просто таки продублював удар у кут воріт. Рахунок 3:0, а на трибунах самовдоволено аплодує травмований Ар'єн Роббен, а на табло лише 13 хвилина протистояння. У другому таймі "Баварія" вирішила пожаліти гостей і обмежилась лише одним голом.

Груба гра проти Рібері і з позначки Ґомес оформлює дубль - 4:0. Ворота "Баварії" залишаються сухими вже протягом десяти поєдинків поспіль, а різниця м’ячів після дев'яти турів приголомшує - 25:1.

В останніх матчах туру новий наставник "Гамбурга" Торстен Фінк дебютував з виїзної перемоги над "Фрайбурґом". Дубль Подольскі приніс три очки “Кельну” у матчі проти “Гановера”.

П'ять очок тепер відділяє "Баварію" від найближчого переслідувача мьонхенґладбахської "Борусії", у якої 17 пунктів. У зоні Ліги чемпіонів перебуває “Штутґарт” та “Борусія" з Дортмунда.