УКР РУС

Відбір на Євро-2016. Перемоги Північної Ірландії та Фінляндії, а також суха мирова угорців з румунами

4 вересня 2015 Читать на русском

В групі F відбулися перші осінні матчі кваліфікації Євро-2016, в яких перемоги відсвяткували Північна Ірландія та фіни, а угорці з румунами розійшлися миром.

В 7 турі групи F в рамках відбіркових матчів до Євро-2016 на стадіоні "Торсвеллур" Фарерські острови приймали Північну Ірландію. Гра завершилася прогнозованою перемогою гостей із рахунком 3:1. Північні ірландці відкрили рахунок вже на 12 хвилині, однак за кілька миттєвостей Едмундссон відновив паритет. На початку другої половини герой Фарер отримав другу жовту, відтак господарі залишились в меншості. Цим скористалися "зелені", які згодом відзначились ще двічі. До слова, дубль до свого активу записав Маколі.

В матчі Греція - Фінляндія все йшло до сухої нічиєї, оскільки глядачі чекали на гол аж 75 хвилин. Проте фіни зусиллями Пох'янпало все ж забили, чим і довели свою перевагу над господарями. У підсумку 1:0 на користь "Суомі".

В останньому поєдинку групи, в якому зустрічалися Угорщина та Румунія команди, не забивши жодного гола, переможця так і не визначили. Відтак гра з вершилась сухою нічиєю.

Євро-2016. Кваліфікація. Група F. 7 тур

Фарери - Північна Ірландія - 1:3  ВІДЕО

Голи: Едмундссон, 36 - Маколі, 12, 71, Лафферті, 75

Вилучення: Едмундссон, 65 (Фарери, друга жовта)

Греція - Фінляндія - 0:1  ВІДЕО

Гол: Пох'янпало, 75

Угорщина - Румунія - 0:0  ВІДЕО

Читайте також:
Відбір на Євро-2016. Гьотце відбирає у поляків лідерство, Сербія здобуває першу перемогу

Групи кваліфікаційного раунду Євро-2016