УКР РУС

Відбір до ЧС-2018. Хорватія обіграла Ісландію, Туреччина розібралась з Косово

12 листопада 2016 Читать на русском

Збірна Хорватії стала одноосібним лідером Групи I, обігравши в Загребі на стадіоні "Максімір" Ісландію з рахунком 2:0.

Перемогу збірній Хорватїі та важливі три очки приніс дубль хавбека "Інтера" Марсело Брозовіча, який відзначився голами у першому та другому таймі. На 15-й хвилині, обігравшись з Ракітічем, Брозовіч з-за меж штрафного майданчика відправив м'яч точнісінько у дальній кут. А на першій компенсованій хвилині до основного часу гри Брозовіч самотужки протягнув м'яч до карної зони ісландців та знову невідпорно пробив у кут воріт.

Відзначимо, що хорватам довелось догравати у меншості через вилучення Перішіча, який отримав пряму червону картку на 90+4 хвилині гри.

У іншому матчі Групи I збірна Туреччини в Анталії розібралася з командою Косово. Два м'ячі у ворота балканців провели Бурак Їлмаз та Волкан Шен. Відзначимо, що Арда Туран, який був викликаний у збірну Туреччини вперше після Євро-2016, потрапив в основний склад та провів на полі усі 90 хвилин.

Таким чином, Хорватія набрала 10 очок та продовжує очолювати групу I. На другій позиції з 7-ма пунктами залишилась Ісландія, а на третій розташувалась Україна (5 балів), яка ще має провести свій матч проти Фінляндії. Турки поповнили свою скарбничку на 5 очок, а косовари залишились із одним пунктом.

Відбір до ЧС-2018, Група I

Хорватія – Ісландія – 2:0

Голи: Брозовіч, 15, 90+1

Вилучення: Перішіч, 90+4

Туреччина – Косово – 2:0

Голи: Їлмаз, 51, Шен, 55