УКР РУС

Вибори президента УПЛ: термін подачі заявок завершився – зареєстрований лише один кандидат, його висунули 2 клуби

21 квітня 2020 Читать на русском

Олександр Шевченко є єдиним офіційно зареєстрованим кандидатом на посаду очільника Української Прем'єр-ліги.

У п'ятницю, 17 квітня, офіційно завершився термін подання заявок на посаду президента УПЛ. Єдиним офіційно зареєстрованим кандидатом є Олександр Якович Шевченко – колишній віце-президент Руха, який зараз працює очільником Федерації футболу Львівської області. Його кандидатуру висунули два клуби – Львів та Десна. Про це повідомив журналіст телеканалів "Футбол 1/2/3" Ігор Бурбас у Twitter.

"Двоє в розшуку, алкогольний король, який контактував з Януковичем": Томас Грімм вщент розніс українські клуби

Щоправда, журналіст підкреслив, що існує варіант із продовженням терміну реєстрації – це може трапитися за умови, якщо перенесуть вибори, які наразі заплановані на 27 квітня.

УПЛ на своєму офіційному сайті підтвердила, що Шевченко є єдиним кандидатом. Крім того, вказано, що згідно з рішенням Дирекції Ліги, звітно-виборчі Загальні збори учасників УПЛ відбудуться 27 квітня.

Нагадаємо, раніше про своє бажання балотуватися на посаду очільника УПЛ заявляли Олег Смалійчук (футбольний агент та колишній віце-президент Карпат), Михайло Метревелі (експерт телеканалів "Футбол 1/2/3") та журналіст Олег Ящук. Томас Грімм, термін повноважень якого завершився на початку квітня, не висував свою кандидатуру.

Граєш або отримуєш 0:3, ліміт на здорових футболістів, переїзд у Китай, або Чи виправдана паніка Динамо