УКР РУС

Вулверхемптон здобув мінімальну перемогу над Лідсом, Вест Бромвіч розписав нічию з Бернлі

20 жовтня 2020 Читать на русском

Поєдинок 5-го туру АПЛ між Вест Бромвічем і Бернлі голами не потішив, а Лідс у рідних стінах зазнав поразки від Вулверхемптона.

Чемпіонат Англії 2020/21, 5-й тур

Вест Бромвіч – Бернлі – 0:0

Лідс – Вулверхемптон – 0:1

Гол: Хіменес, 70

Вест Бромвіч і Бернлі у новому сезоні перемог ще не знали – причому підопічні Шона Дайча взагалі програли усі три зустрічі. Виправити статистику було важко, адже ВБА програв тільки один з шести останніх матчів проти Бернлі.

Не зазнав він поразки і сьогоднішньому поєдинку – "дрозди" у рідних стінах частіше били по воротах (13:9) та більше володіли м'ячем (56%), однак голів так і не забили. Гості прошити голкіпера Джонстона також не змогли. Фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Програму туру закривав поєдинок між Лідсом, який вдома ще не програвав, та Вулверхемптоном. Господарі в разі перемоги могли піднятися у зону ЛЧ, але значна перевага в активності не приносила команді Марсело Б'єлси голів. "Вулвз" же забили на старті другого тайму, однак гол Саісса не зарахували через офсайд.

Втім, на 70-й хвилині шальний удар Хіменеса з дистанції призвів до взяття воріт – м'яч зачепив голову Філліпса й пішов у протихід голкіперу. 0:1. Як виявилось, цей гол був єдиним у зустрічі. Вулверхемптон святкує перемогу.

Тоттенхем – Вест Хем: болючий удар для Моура, божественний дует "шпор", Ярмоленко з Бейлом у тіні історичного порятунку