УКР РУС

Верона мінімально перемогла К'єво

10 березня 2018 Читать на русском

Веронське дербі завершилось вікторією однойменного клубу.

Веронське дербі мало особливо важливий турнірний характер для обох команд. Верона мала скорочувати відставання від рятівного 17-го місця до 1 очка, в той час як перемога К'єво, фактично, гарантувала б "вершникам" спокійне завершення чемпіонату.

Перший тайм пройшов дуже рівно, хоча гравці К'єво трохи більше контролювали м'яч, маючи територіальну перевагу. Кожна зі сторін справлялась з атаками суперника, і чи не єдиною помилкою стала підніжка у виконанні Бухеля, покарана жовтою карткою.

Другий тайм активніше почала Верона. Їй вдалося забити вже через 7 хвилин після його початку – це капітан господарів Антоніо Караччіоло замкнув передачу Верде, пробивши точно у верхній правий кут воріт. Гравці К'єво кинулися відігруватися, створивши декілька напівмоментів та здійснивши неймовірний тиск на оборону Верони, однак забити у відповідь так і не змогли. Верона перемогла у дербі. 1:0.

Таким чином, Верона набрала 22 очки, піднявшись на 18 сходинку у турнірній таблиці. СПАЛ, який знаходиться на 17-й, випереджає веронців лиш на одне очко. К'єво, в свою чергу, не втратив дуже багато – він залишився на 15 позиції з 25 очками.

Чемпіонат Італії, 28 тур

Верона К'єво 1:0

Голи: Караччіоло, 52