УКР РУС

Вернидуб: "Зоря" взимку спробує підписати форварда рівня Болі

24 грудня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про необхідність підсилення команди кваліфікованим форвардом.

"Сподіваємося, що цієї зими у нас з'явиться кваліфікований нападник. Хотілося б посилитися футболістом, який за манерою гри нагадує нашого колишнього нападника Болі. Він дуже швидкий, вміє приймати неординарні рішення, здатний легко обіграти одного-двох суперників. І навіть незважаючи на не надто високий зріст, у грі на "другому поверсі" виглядав не гірше Будківського. Все те, що необхідно для нападника, у Болі було.

Африканський і латиноамериканський ринки? А ми й звертаємо увагу. Не буду загадувати наперед, але сподіваюся, що мені вдасться знайти такого гравця, якого хочеться.

Будь-яка команда, яка прагне грати в єврокубках, повинна мати по два рівних за рівнем гравці на кожну позицію. Без ротації всю турнірну дистанцію пройти рівно неможливо. Сезон довгий, і ніхто не застрахований від травм, хвороб і дискваліфікації. З достатньою ж кількістю гравців тренеру легше варіювати складом, однаково успішно граючи на всіх фронтах. У "Зорі" виконавців на два склади не вистачає. Але разом з тим я розумію, що за нинішньої ситуації в країні і в футболі зокрема одного бажання мало", - сказав Вернидуб.

Читайте також:

"Динамо" почало торги з "Зорею" по трансферу Петряка