УКР РУС

Вернидуб вже, напевне, на олівці у Шахтаря або Динамо, – агент

29 вересня 2021 Читать на русском

Молдовський агент Раду Бордеяну виділив фактор Юрія Вернидуба у сенсаційній перемозі Шерифа над Реалом (2:1) у другому турі Ліги чемпіонів.

"Безсумнівно, такі результати Шерифа – заслуга тренера Юрія Вернидуба, його помічника Дмитра Кара-Мустафи й інших співробітників тренерського штабу. Адже і раніше, до них, у єврокубках теж грали одні легіонери, але лише цей штаб зміг внести дисципліну і максимальну концентрацію у таких матчах.

Зіпсований костюм, згадка про приниження Куйта і презент завдяки Луніну – Вернидуб розкрив закулісся перемоги над Реалом

Реакція гравців Реала після голів Шерифа з контратак говорить багато про що: вони не розуміли, як це сталося. А справа у відпрацюванні таких ситуацій. Гравці Шерифа навіть не тягнули час при зручному рахунку, ніхто не корчився на полі, вони подавали руку суперникам, щоб швидше ввести м'яч у гру. Це говорить про божевільну мотивацію і налаштування, які дає тільки тренер.

Є така тактика шакала: оборонятися, але нападати так, щоб добити суперника. І неважливо, що із левами б'єшся. Ба більше, ключ до успіху – правильні відносини між керівництвом і тренером. Напевне, Юрій Вернидуб вже на олівці у Шахтаря або Динамо", – цитує Бордеяну ВсеПроСпорт.

Після двох турів групового етапу ЛЧ Шериф українського фахівця сенсаційно очолює квартет D з двома перемогами в активі – над Шахтарем (2:0) і Реалом (2:1).

"Розстріляні шерифом" і "Добровільне приниження": іспанська преса називає винних у сенсаційній перемозі Вернидуба