УКР РУС

Вернидуб вивів Шериф у груповий етап Ліги чемпіонів, Зальцбург ускладнив життя Динамо

25 серпня 2021 Читать на русском

Завершилися ще два матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Звіт поєдинків читайте на "Футбол 24".

Ліга чемпіонів, плей-офф кваліфікації, матчі-відповіді

Брондбю – Зальцбург – 1:2 (перший матч – 1:2)

Голи: Максе, 62 – Шешко, 4, Ааронсон, 10

Динамо Загреб – Шериф – 0:0 (перший матч – 0:3)

На данській землі чемпіон Австрії шокував господарів у стартові 10 хвилин. На 4-й юний Беньямін Шешко вискочив на побачення з голкіпером і наче справжній ветеран холоднокровно розстріляв Германсена. А ще за шість хвилин воротар Брондбю віддав м'яч 18-річному нападнику на лінії штрафного, той відпасував Ааронсону, і Бренден точно пробив низом. Гол Андреаса Максе в другому таймі став слабкою втіхою для данців перед вильотом до Ліги Європи.

Зальцбург вийшов у груповий раунд Ліги чемпіонів і нашкодив Динамо. Австрійці мають вищий клубний рейтинг, тому потрапили в третій кошик і остаточно опустили чемпіона України в четвертий. Динамо до останнього зберігало шанси на кращий посів під час жеребкування.

Після сенсаційного домашнього розгрому Шериф прилетів до Хорватії, щоб зробити історичний крок у групу ЛЧ. Та просто відсиджуватися в обороні команда Юрія Вернидуба не збиралася. Перший небезпечний момент створили саме тираспольці. Це Себастьєн Тілль отримав передачу в межах штрафного й пробив повз кіпера в ближньому бою, але влучив у стійку. Загребці відповіли ударом головою Петковіча після навісу – Атанасіадіс виконав сейв.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Надалі Динамо захопило ініціативу та почало плести мережива атак. Проте, особливих дивідендів від контролю "сині" фактично не здобули. Шериф злагоджено грав у захисті й особливо розгулятися атакувальній лінії господарів не давав. Справді реальні нагоди забити Динамо мало лише двічі. На 77-й хвилині Міслав Оршіч навіть забив, але гол справедливо скасували через офсайд. А ще за 10 хвилин Петковіч зряче бив у нижній кут, але Атанасіадіс знову був на висоті. Зрештою, матч так і завершився нулями.

Бенфіка у меншості втримала нічию з ПСВ, прорвавшись у груповий етап ЛЧ за сумою двох матчів – Яремчук зіграв 61 хвилину