УКР РУС

Вернидуб вибрав гравців УПЛ, які вже готові перебратися в Європу – дуети з трьох різних клубів

1 лютого 06:30 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб оцінив прогрес УПЛ та українських футболістів.

"В умовах війни дуже важко запрошувати якісних іноземців, багато хороших гравців просто бояться їхати в Україну. Але, однаково, деякі непогані легіонери приїжджають, повернулось багато українців. Той же Шахтар повернув своїх вихованців: Чигринського, Ракицького, які піднімають рівень УПЛ.

Шахтар продовжив контракт Судакова і прописав божевільну клаусулу на 100 млн євро, – Романо

Хто з УПЛ вже готовий піти на підвищення у європейські чемпіонати? Перш за все – це Судаков, про якого дуже багато пишуть. Не знаю, правдиві ці суми чи ні, але Георгій безсумнівно заслуговує піти на підвищення. Він один з найкращих гравців у нашому чемпіонаті. Також у Шахтарі відзначу Сікана. Мені сподобалось, як він діяв в останніх турах УПЛ і Лізі чемпіонів. Данило показав непоганий рівень атакувального футболіста.

У Дніпрі-1 є Гуцуляк і Піхальонок, які мені дуже подобаються. У Динамо непогана молодь, ті ж Бражко, Ванат. Ці гравці сміливо можуть іти в топ-5 чемпіонатів Європи, і вони там не будуть останніми. В українському чемпіонаті зараз вдосталь яскравих футболістів", – цитує Вернидуба Український футбол.

"Бразильські іграшки Ахметова" чи необхідність для Ліги чемпіонів – як оцінити коштовні трансфери Шахтаря під час війни